Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21389
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шпилик, Олександра Богданівна | - |
dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-23T07:27:03Z | - |
dc.date.available | 2017-06-23T07:27:03Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 5 "Електрометричні методи. Потенціометрія." з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" / укл. : О.Б. Шпилик, Н. В. Кушнірук. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 30 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21389 | - |
dc.title | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 5 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Електрометричні методи. Потенціометрія. | en_US |
dc.type | Learning Object | - |
Ebben a gyűjteményben: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Мет потенц 2017.pdf | 385,21 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools