Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21383
Пълен Запис на метаданни
DC Поле | Стойност | Език |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шпилик, Олександра Богданівна | - |
dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-23T06:11:57Z | - |
dc.date.available | 2017-06-23T06:11:57Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторної роботи №2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"– Тернопіль: ТНТУ, 2017. Укладачі :ст. викл. Шпилик О.Б., ст. викл. Кушнірук Н.В. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21383 | - |
dc.title | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Фотоколориметричний аналіз | en_US |
Показва се в Колекции: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мет ФЕК 17в.pdf | 669,37 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти