このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21383完全メタデータレコード
| DCフィールド | 値 | 言語 |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шпилик, Олександра Богданівна | - |
| dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2017-06-23T06:11:57Z | - |
| dc.date.available | 2017-06-23T06:11:57Z | - |
| dc.date.issued | 2017-05 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторної роботи №2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"– Тернопіль: ТНТУ, 2017. Укладачі :ст. викл. Шпилик О.Б., ст. викл. Кушнірук Н.В. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21383 | - |
| dc.title | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Фотоколориметричний аналіз | en_US |
| 出現コレクション: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії | |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Мет ФЕК 17в.pdf | 669,37 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール