このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21383
完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorШпилик, Олександра Богданівна-
dc.contributor.authorКушнірук, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2017-06-23T06:11:57Z-
dc.date.available2017-06-23T06:11:57Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до лабораторної роботи №2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"– Тернопіль: ТНТУ, 2017. Укладачі :ст. викл. Шпилик О.Б., ст. викл. Кушнірук Н.В.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21383-
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторної роботи № 2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Фотоколориметричний аналізen_US
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Мет ФЕК 17в.pdf669,37 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール