Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21383
Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorШпилик, Олександра Богданівна-
dc.contributor.authorКушнірук, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2017-06-23T06:11:57Z-
dc.date.available2017-06-23T06:11:57Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до лабораторної роботи №2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"– Тернопіль: ТНТУ, 2017. Укладачі :ст. викл. Шпилик О.Б., ст. викл. Кушнірук Н.В.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21383-
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторної роботи № 2 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Фотоколориметричний аналізen_US
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Мет ФЕК 17в.pdf669,37 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти