Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21357
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Федишин, Ірина Богданівна | |
| dc.contributor.author | Fedyshyn, Iryna | |
| dc.coverage.temporal | 06 квітня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 06 April 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-06-22T18:16:58Z | - |
| dc.date.available | 2017-06-22T18:16:58Z | - |
| dc.date.created | 2017-04-06 | |
| dc.date.issued | 2017-04-06 | |
| dc.identifier.citation | Федишин І. Б. Управління готельно-ресторанним сервісом як компоненти туристичного бізнесу / Ірина Федишин // Матеріали шостої всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційний розвиток: стратегічний погляд у майбутнє“, 06 квітня 2017 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А, 2017. — С. 62–63. | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21357 | - |
| dc.format.extent | 62-63 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А | |
| dc.publisher | FOP Palianitsia V. A | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали шостої всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційний розвиток: стратегічний погляд у майбутнє“ | |
| dc.title | Управління готельно-ресторанним сервісом як компоненти туристичного бізнесу | |
| dc.title.alternative | Management of the hotel and restaurant service as a component of tourism business | |
| dc.type | Article | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 р. | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 338.4 | |
| dc.identifier.citationen | Fedyshyn I. (2017) Upravlinnia hotelno-restorannym servisom yak komponenty turystychnoho biznesu [Management of the hotel and restaurant service as a component of tourism business]. Materialy shostoi vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka "Innovatsiinyi rozvytok: stratehichnyi pohliad u maibutnie" (Tern., 06 April 2017), pp. 62-63 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали шостої всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційний розвиток: стратегічний погляд у майбутнє“ | |
| dc.citation.spage | 62 | |
| dc.citation.epage | 63 | |
| dc.citation.conference | Ⅵ Всеукраїнська науково-практична конференція „Інноваційний розвиток: стратегічний погляд у майбутнє“ | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅵ Всеукраїнська науково-практична конференція „Інноваційний розвиток: стратегічний погляд у майбутнє“ (2017) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| IRSP_2017_Fedyshyn_I-Management_of_the_hotel_62-63.pdf | 729,37 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| IRSP_2017_Fedyshyn_I-Management_of_the_hotel_62-63.djvu | 30,68 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| IRSP_2017_Fedyshyn_I-Management_of_the_hotel_62-63__COVER.jpg | 182,54 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!