Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21321
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorRybak, Olga-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorStorosh, Ludmyla-
dc.date.accessioned2017-06-22T12:41:11Z-
dc.date.available2017-06-22T12:41:11Z-
dc.date.issued2016-11-
dc.identifier.citationРибак О.М. Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” денної і заочної форм навчання / укл. : О.М. Рибак, Л. А. Сторож. - Тернопіль : ТНТУ, 2016. - 24 с.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21321-
dc.descriptionМетодичні вказівки розглянуті й затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол № 3 від 11 листопада 2016 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної ради факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол № 4 від 28 листопада 2016 року.en_US
dc.description.abstractРобоча програма фахової практики студентів відповідає «Положенню про проведення практики студентів вищих навчальних закладів» та вимогам освітньої програми підготовки бакалаврів за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія" із спеціалізацією "Зберігання, консервування та переробка молока". Фахова практика є заключним етапом процесу підготовки фахівців і являється важливим фактором у набутті ними практичних навичок та досвіду роботи у колективі на молокопереробних підприємствах.en_US
dc.description.tableofcontents1 Вступ ……………………………………………………….……………. 4 2 Мета і завдання практики ………………………………………....…….. 4 3 Організація практики…………………………………………………….. 5 4 Методичні вказівки щодо проходження практики …………………… 7 5 Методичні вказівки щодо складання звіту з практики ……………….. 10 6 Зміст практики………………………………………………………....... 12 7 Захист звіту з проходження практики………………………………..... 18 6 Оцінювання результатів практики…………………………………....... 18 9 Рекомендована література……………………………………………… 20 10 Додатки………………………………………………………………….. 21en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяen_US
dc.subjectтехнології молокаen_US
dc.subjectпрактикаen_US
dc.subjectтехнологічна частинаen_US
dc.subjectстандартизаціяen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectвиробничі цехиen_US
dc.titleПрограма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
dc.rights.holder© Рибак Ольга Миколаївна, Сторож Людмила Анатоліївна, 2016en_US
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяen_US
dc.relation.references1. Скорченко Т. А. Технологія незбираномолочних продуктів: Навчал. посіб. / Т.А.Скорченко, Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, О.В.Кочубей. – Вінниця: Нова книга, 2005. – 264с. 2. Скорченко Т.А. Технологія молочних консервів / Т. А. Скорченко. – К: НУХТ, 2007 – 232 с. 3. Грек О. В. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб. / О.В. Грек, Г.Є.Поліщук, О.О.Онопрійчук. – К.: НУХТ, 2010. – 258 с. 4. Тихомирова Н.А. Технология и организация производства молока и молочних продуктов / Н. А. Тихомирова. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 560 с. 5. Поліщук Г.Є. Технологія морозива / Г.Є. Поліщук, І. С. Ґудзь. – К.: Фірма«ІНКОС», 2008. – 220 с. 6. Грек О.В. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч.посібн. / О.В.Грек, Т.А. Скорченко. – К.: НУХТ, 2009. – 235 с. 7. Поліщук Г.Є. Технологія сиру: Навч.посібник./ Г.Є. Поліщук, А.О. Бовкун, С.С. Колесникова – К.: НУХТ, 2009. – 151 с. 8. Скорченко Т. А. Технологія дитячих молочних: Навчал. посіб. / Т.А.Скорченко, О.В. Грек.– К: НУХТ, 2012. – 330с. 9. Відомчі норми технологічного проектування ВНТП–АПК-24-06 «Підприємств по переробці молока». Мінаргопрод України. – 2006. – 105 с. 10. Державні санітарні правила для молокопереробних підприємств. ДСП 4.4.4011-98. 11. Державний нормативний акт з охорони праці ДНАОП 15.5-1.05-99 «Правила охорони праці для працівників підприємств молочної промисловості» 12. Инструкция по расчету производственных мощностей предприятий молочной промышленности. – М.: 1987. – 92 с. 13. Нормы технологического проектирования предприятий молочной промышленности. – М.: 1986. – 104 с. 14. Гетун Г. В. Основи проектування промислових будівель. / Г.В. Гетун. – К.: Кондор, 2009. – 235 с. 15. Ростроса Н.К. Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности / Н.К.Ростроса, П.В.Мордвинцева – М.: ВО Агропромиздат, 1989. – 301 с. 16. Степанов В. М. Проектирование предприятий молочной промышленности с основами САПР / В.М. Степанов, В.К. Полянский, В.В. Сысоев – М.: ВО Агропромиздат, 1989. – 207 с. 17. Голубева Л.В. Проектирование предприятий молочной отрасли с основами промстроительства / Л.В. Голубева – СПб.: ГИОРД, 2010. – 288 с. 18. Молоко та молочні продукти: Нормат. документи: Довід. /За ред. В.Л.Іванова. – Л.: НІЦ Леонорм, 2000. – У 3-х т. – 402 с.en_US
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяen_US
dc.coverage.countryUAen_US
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Рибак О.М.Фахова практика IV курс.pdf2,11 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları