Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21297
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шпилик, Олександра Богданівна | - |
dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-20T21:12:12Z | - |
dc.date.available | 2017-06-20T21:12:12Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторної роботи №3 з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"– Тернопіль: ТНТУ, 2017. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21297 | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 3 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Спектральні методи дослідження. Спектрофотометрія. Визначення феруму (ІІІ) у вигляді сульфосаліцилату | en_US |
Ebben a gyűjteményben: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Мет сфм 17в.pdf | 537,54 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools