Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21297
Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorШпилик, Олександра Богданівна-
dc.contributor.authorКушнірук, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2017-06-20T21:12:12Z-
dc.date.available2017-06-20T21:12:12Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до лабораторної роботи №3 з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"– Тернопіль: ТНТУ, 2017.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21297-
dc.language.isouken_US
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторної роботи № 3 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Спектральні методи дослідження. Спектрофотометрія. Визначення феруму (ІІІ) у вигляді сульфосаліцилатуen_US
È visualizzato nelle collezioni:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Мет сфм 17в.pdf537,54 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione