Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21297
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorШпилик, Олександра Богданівна-
dc.contributor.authorКушнірук, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2017-06-20T21:12:12Z-
dc.date.available2017-06-20T21:12:12Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до лабораторної роботи №3 з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"– Тернопіль: ТНТУ, 2017.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21297-
dc.language.isouken_US
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторної роботи № 3 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Спектральні методи дослідження. Спектрофотометрія. Визначення феруму (ІІІ) у вигляді сульфосаліцилатуen_US
Ebben a gyűjteményben:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Мет сфм 17в.pdf537,54 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools