Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21266Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шпилик, Олександра Богданівна | - |
| dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2017-06-19T19:25:27Z | - |
| dc.date.available | 2017-06-19T19:25:27Z | - |
| dc.date.issued | 2017-05 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторної роботи з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"– Тернопіль: ТНТУ, 2017. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21266 | - |
| dc.title | Методичні вказівки до лабораторної роботи з курсу „Інструментальні методи аналізу” Cтатистична обробка результатів аналізу | en_US |
| Appears in Collections: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Мет стат 17.pdf | 569,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools