霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21266
摰����漯敶�
DC ���� | ��� | 霂剛�� |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шпилик, Олександра Богданівна | - |
dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-19T19:25:27Z | - |
dc.date.available | 2017-06-19T19:25:27Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторної роботи з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"– Тернопіль: ТНТУ, 2017. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21266 | - |
dc.title | Методичні вказівки до лабораторної роботи з курсу „Інструментальні методи аналізу” Cтатистична обробка результатів аналізу | en_US |
�蝷箔����: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Мет стат 17.pdf | 569,38 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�