霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21266
摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.contributor.authorШпилик, Олександра Богданівна-
dc.contributor.authorКушнірук, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2017-06-19T19:25:27Z-
dc.date.available2017-06-19T19:25:27Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до лабораторної роботи з курсу „Інструментальні методи аналізу” для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"– Тернопіль: ТНТУ, 2017.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21266-
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторної роботи з курсу „Інструментальні методи аналізу” Cтатистична обробка результатів аналізуen_US
�蝷箔����:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Мет стат 17.pdf569,38 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�