Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21101
Назва: Чисельні методи
Інші назви: Чисельні методи. Навчальний посібник для студентів вищих технічних навчальних закладів
Автори: Самборська, Олександра Миколаївна
Шелестовський, Борис Григорович
Бібліографічний опис: Самборська О. М. Чисельні методи : навчальний посібник для студентів вищих технічних навчальних закладів / О. М.Самборська, Б. Г. Шелестовський. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2010. – 164с.
Дата публікації: 2010
Дата внесення: 14-чер-2017
Видавництво: ТНТУ імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя
УДК: 519.6
Кількість сторінок: 164
Короткий огляд (реферат): Посібник містить теоретичний матеріал з розділів: дії з наближеними числами, методи розв’язання алгебраїчних і трансцендентних рівнянь, методи розв’язання систем лінійних та нелінійних рівнянь, апроксимація функцій, чисельне диференціювання та інтегрування, наближене розв’язування диференціальних рівнянь, методи оптимізації. Наведено приклади розв’язання типових задач, проведено порівняльний аналіз чисельних методів щодо точності, доцільності застосування та обсягу обчислювальної роботи. Для студентів технічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Опис: Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (лист Міністерства освіти і науки України № 1/11-6045 від 24.07.2009 р.)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21101
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри вищої математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nummet2010.pdf3,46 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора