Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8654
Назва: | Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом |
Інші назви: | Italian cookies Biscotti with a balanced recipe composition |
Автори: | Григоренко, І. А. Лазоренко, Н. П. Grigorenko, I. A. Lazorenko, N. P. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Григоренко І. А. Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом / І. А. Григоренко, Н. П. Лазоренко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 279. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Grigorenko I. A., Lazorenko N. P. (2014) Vyrobnytstvo italiiskoho pechyva Biskotti zi zbalansovanym retsepturnym skladom [Italian cookies Biscotti with a balanced recipe composition]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 279 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 19-лис-2014 |
Дата внесення: | 1-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 19-20 листопада 2014 року 19-20 November 2014 |
УДК: | 664.681 |
Діапазон сторінок: | 279 |
Початкова сторінка: | 279 |
Кінцева сторінка: | 279 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8654 |
Перелік літератури: | 1. Скурихин И.М. и др. (ред.) Химический состав пищевых продуктов. Кн. 1: Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов—М.: ВО «Агропромиздат», 1987. — 224 с. |
References: | 1. Skurikhin I.M. and other (red.) Khimicheskii sostav pishchevykh produktov. Kn. 1: Spravochnye tablitsy soderzhaniia osnovnykh pishchevykh veshchestv i enerheticheskoi tsennosti pishchevykh produktov-M., VO "Ahropromizdat", 1987, 224 p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Grigorenko_I_A-Italian_cookies_Biscotti_279.pdf | 234,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Grigorenko_I_A-Italian_cookies_Biscotti_279.djvu | 18,47 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Grigorenko_I_A-Italian_cookies_Biscotti_279__COVER.jpg | 208,76 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.