Arama
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Sonuçlar 1-4 den 4.
- önceki
- 1
- sonraki
Bulunan Öğeler:
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
---|---|---|---|---|
Article | Tem-2020 | 19-Şub-2021 | 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг | Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman |
Article | Ara-2022 | 25-Ara-2022 | Соціальна відповідальність бізнесу в Україні у воєнний і післявоєнний період | Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Долубовська, Ольга; Stoyko, Igor; Sherstyuk, Roman; Dolubovska, Olha |
Article | Haz-2022 | 21-Tem-2022 | Організаційна культура управління: адхократія, компетентність і лідерство | Шерстюк, Роман; Стойко, Ігор; Sherstiuk, Roman; Stoyko, Igor; Паляниця, Віктор; Palyanytsya, Viktor |
Article | Haz-2023 | 2-Ağu-2023 | Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустрії | Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman |
Keşfet
Konu
- 1 motivation
- 1 national revival
- 1 organizational culture
- 1 quality
- 1 quality standard
- 1 restaurant business
- 1 restaurant industry
- 1 social responsibility
- 1 technologies
- 1 trends
- 1 адхократія
- 1 бізнес
- 1 гостинично-ресторанные услуги
- 1 готельно-ресторанні послуги,
- 1 качество
- 1 клієнт
- 1 компетентність
- 1 корпоративна соціальна відповідал...
- 1 лідерство
- 1 мотивация
- < önceki sonraki >
by type of content
- 4 Article
by languages
- 4 uk