Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.012 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article20099-Dec-2012Сфера науки та наукового обслуговування як об’єкт логістичної системиДудкін, Павло Дмитрович; Dudkin, Pavlо; Стойко, Ігор; Stoyko, Igor
ArticleJul-202019-Feb-202114 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
ArticleJun-202221-Jul-2022Організаційна культура управління: адхократія, компетентність і лідерствоШерстюк, Роман; Стойко, Ігор; Sherstiuk, Roman; Stoyko, Igor; Паляниця, Віктор; Palyanytsya, Viktor
ArticleNov-202120-Aug-2022Індустрія туризму: проблеми і перспективи відновлення та оновлення готельного бізнесу після пандемії коронавірусуСтойко, Ігор; Зарихта, Дмитро; Бажанова, Наталія; Stoyko, Igor; Zarykhta, Dmytro; Bazhanova, Nataliia
ArticleDec-202225-Dec-2022Соціальна відповідальність бізнесу в Україні у воєнний і післявоєнний періодСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Долубовська, Ольга; Stoyko, Igor; Sherstyuk, Roman; Dolubovska, Olha
ArticleJun-20232-Aug-2023Industry 4.0: State, problems, prospects of HoReCa in UkraineStoyko, Igor; Dudkin, Pavlo; Dzhydzhora, Liliana; Стойко, Ігор; Дудкін, Павло; Джиджора, Ліліана
ArticleJun-20232-Aug-2023Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустріїСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman