Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


蝏�� 1-7 隞� 7.
  • 銝��銝�
  • 1
  • 銝��銝�
蝚血���辣:
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article20099-十二月-2012Сфера науки та наукового обслуговування як об’єкт логістичної системиДудкін, Павло Дмитрович; Dudkin, Pavlо; Стойко, Ігор; Stoyko, Igor
Article七月-202019-二月-202114 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Article十二月-202225-十二月-2022Соціальна відповідальність бізнесу в Україні у воєнний і післявоєнний періодСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Долубовська, Ольга; Stoyko, Igor; Sherstyuk, Roman; Dolubovska, Olha
Article十一月-202120-八月-2022Індустрія туризму: проблеми і перспективи відновлення та оновлення готельного бізнесу після пандемії коронавірусуСтойко, Ігор; Зарихта, Дмитро; Бажанова, Наталія; Stoyko, Igor; Zarykhta, Dmytro; Bazhanova, Nataliia
Article六月-202221-七月-2022Організаційна культура управління: адхократія, компетентність і лідерствоШерстюк, Роман; Стойко, Ігор; Sherstiuk, Roman; Stoyko, Igor; Паляниця, Віктор; Palyanytsya, Viktor
Article六月-20232-八月-2023Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустріїСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Article六月-20232-八月-2023Industry 4.0: State, problems, prospects of HoReCa in UkraineStoyko, Igor; Dudkin, Pavlo; Dzhydzhora, Liliana; Стойко, Ігор; Дудкін, Павло; Джиджора, Ліліана