Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4781

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівнаuk
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитровичuk
dc.contributor.authorНовіков, Володимир Павловичuk
dc.contributor.authorЧервецова, Вероніка Генадіївнаuk
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola Dmytrovychuk
dc.contributor.authorNovykov, Volodymyr Pavlovychuk
dc.contributor.authorКухтын, Николай Дмитриевичuk
dc.contributor.authorНовиков, Владимир Павловичuk
dc.date.accessioned2014-09-25T08:12:48Z-
dc.date.available2014-09-25T08:12:48Z-
dc.date.created2014-01-27uk
dc.date.issued2014-01-27uk
dc.identifier87101uk
dc.identifier.citationПатент 87101 UA, МПК A61K 35/74. Кисломолочна кормова добавка “тибетський грибок” для нормалізації кишкової мікрофлори поросят [Текст] / Вічко Олена Іванівна, Кухтин Микола Дмитрович, Новіков Володимир Павлович, Червецова Вероніка Генадіївна (Україна) - опубл. 27.01.2014.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4781-
dc.description.abstractКисломолочна кормова добавка для нормалізації кишкової мікрофлори поросят, яка містить молоко коров’яче незбиране, молоко знежирене, маслянку, питну воду та симбіотичну культуру "тибетський грибок" (Sacharomyces, Canddida kefir, Lactococcus lactis, Leuconostoc lactis, Lactobacilus і оцтовокислі бактерії), яка відрізняється тим, що зазначені штами мікроорганізмів містяться у такій кількості, КУО/см3: дріжджі: Sacharomyces і Canddida kefir-104; молочнокислі бактерії: Lactococcus lactis, Leuconostoc lactis, Lactobacilus-2×108; оцтовокислі бактерії - 103.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA61K 35/74uk
dc.subjectбактеріїuk
dc.titleКисломолочна кормова добавка “тибетський грибок” для нормалізації кишкової мікрофлори поросятuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Вічко Олена Іванівна, Кухтин Микола Дмитрович, Новіков Володимир Павлович, Червецова Вероніка Генадіївнаuk
Розташовується у зібраннях:2014



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.