Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4639

Назва: Пристрій для нарізання гвинтових шліцьових канавок
Інші назви: Device for cutting helical slotted grooves
Устройство для нарезания винтовых шлицевых канавок
Автори: Дзюра, Володимир Олексійович
Нагорняк, Галина Степанівна
Пономаренко, Сергій Володимирович
Шевчук, Оксана Степанівна
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Nahorniak, Halyna Stepanivna
Ponomarenko, Serhii Volodymyrovych
Shevchuk, Oksana Stepanivna
Дзюра, Владимир Алексеевич
Нагорняк, Галина Степановна
Пономаренко, Сергей Владимирович
Шевчук, Оксана Степановна
Бібліографічний опис: Патент 60544 UA, МПК B24B 39/00. Пристрій для нарізання гвинтових шліцьових канавок [Текст] / Пономаренко Сергій Володимирович, Дзюра Володимир Олексійович, Шевчук Оксана Степанівна, Нагорняк Галина Степанівна (Україна) - опубл. 25.06.2011.
Patent 60544 UA, MPK B24B 39/00. Device for cutting helical slotted grooves [Text] / Ponomarenko Serhii Volodymyrovych, Shevchuk Oksana Stepanivna, Dziura Volodymyr Oleksiiovych, Nahorniak Halyna Stepanivna (Ukraine) - publ. 25.06.2011.
Патент 60544 UA, МПК B24B 39/00. Устройство для нарезания винтовых шлицевых канавок [Текст] / Пономаренко Сергей Владимирович, Шевчук Оксана Степановна, Дзюра Владимир Алексеевич, Нагорняк Галина Степановна (Украина) - опубл. 25.06.2011.
Дата публікації: 25-чер-2011
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B24B 39/00
верстати або пристрої для обкатки з метою ущільнення поверхневого шару
допоміжні приналежності для них
Короткий огляд (реферат): Пристрій для нарізання гвинтових шліцьових канавок, що виконано у вигляді корпуса з базуючими і кріпильними елементами, направляючих елементів і приводу з прямолінійним зворотно-поступальним рухом, який відрізняється тим, що корпус має складний ступінчастий отвір, в який встановлено планшайбу, яка виконана у вигляді ступінчастої осі, на нижній ступінь якої встановлено упорний підшипник, який зовнішньою поверхнею взаємодіє з поверхнею складного ступінчастого отвору корпуса, на середній ступінь планшайби встановлено радіально-упорний підшипник, який також взаємодіє з поверхнею ступінчастого отвору, причому планшайба має можливість обертового руху відносно корпуса, причому в верхньому її ступені виконано масляні канали, а по її центру виконано наскрізний ступінчастий отвір для встановлення в нього оброблюваної деталі, а зверху на планшайбі встановлено механізм затиску оброблюваної деталі, причому з двох протилежних боків у верхній частині планшайба має зрізані лиски, до яких прикріплені пластини з утвореним на них виступом з кутом, рівним куту гвинтової шліцьової канавки оброблюваної деталі, а в різцетримачі верстата розміщений різець із системою направлення пристрою, яка складається із двох пар паралельних валиків, на яких посаджені сферичні підшипники, причому валики з’єднані між собою за допомогою планки та кріпильних елементів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4639
Інші ідентифікатори: 60544
Власник авторського права: ® Пономаренко Сергій Володимирович, Дзюра Володимир Олексійович, Шевчук Оксана Степанівна, Нагорняк Галина Степанівна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2011



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.