Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4608

Назва: Гвинтовий механізм ручного регулювання осьового положення вала
Інші назви: Screw mechanism of manual control of axial position of shaft
Винтовой механизм ручной регулировки осевого положения вала
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Гевко, Роман Богданович
Ляшук, Олег Леонтійович
Пономаренко, Сергій Володимирович
Стефанів, Володимир Михайлович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hevko, Roman Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Ponomarenko, Serhii Volodymyrovych
Stefaniv, Volodymyr Mykhailovych
Гевко, Игорь Богданович
Гевко, Роман Богданович
Ляшук, Олег Леонтьевич
Пономаренко, Сергей Владимирович
Стефанив, Владимир Михайлович
Бібліографічний опис: Патент 53922 UA, МПК F16C 25/00. Гвинтовий механізм ручного регулювання осьового положення вала [Текст] / Стефанів Володимир Михайлович, Пономаренко Сергій Володимирович, Гевко Роман Богданович, Гевко Ігор Богданович, Ляшук Олег Леонтійович (Україна) - опубл. 25.10.2010.
Patent 53922 UA, MPK F16C 25/00. Screw mechanism of manual control of axial position of shaft [Text] / Hevko Roman Bohdanovych, Ponomarenko Serhii Volodymyrovych, Stefaniv Volodymyr Mykhailovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 25.10.2010.
Патент 53922 UA, МПК F16C 25/00. Винтовой механизм ручной регулировки осевого положения вала [Текст] / Гевко Роман Богданович, Пономаренко Сергей Владимирович, Стефанив Владимир Михайлович, Ляшук Олег Леонтьевич, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 25.10.2010.
Дата публікації: 25-жов-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F16C 25/00
підшипники обертання з регулюванням зносу або зазору
Короткий огляд (реферат): Гвинтовий механізм ручного регулювання осьового положення вала, який виконано у вигляді корпуса, механізму осьового переміщення через переміщення роликів в зовнішніх кільцях дворядних підшипників, нерухомого стакана, установчих і кріпильних елементів системи змащування, який відрізняється тим, що на правому кінці вала встановлено ручний приводний шків, в центральному отворі якого нарізана різь, яка є у взаємодії з зовнішньою різзю приводного нерухомого вала, причому ручний приводний шків жорстко з’єднано з торцем нерухомого стакана відомим способом, у внутрішньому діаметрі стакана встановлено два радіальних підшипники, які з двох торців є у взаємодії: з лівого торця - з внутрішнім виступом, а з правого - з упором ручного приводного шківа, який встановлено у внутрішній діаметр стакана, а внутрішні діаметри радіальних підшипників є у взаємодії з зовнішнім діаметром другого ступеня ступінчатої циліндричної цапфи меншого діаметра, яка жорстко встановлена в центральний отвір корпуса і закрита кришкою, що закріплена болтами до корпуса з можливістю осьового переміщення, а лівий кінець приводного нерухомого вала встановлено в підшипник, який жорстко закріплений в корпусі відомим способом, до якого жорстко приєднаний робочий орган.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4608
Інші ідентифікатори: 53922
Власник авторського права: ® Стефанів Володимир Михайлович, Пономаренко Сергій Володимирович, Гевко Роман Богданович, Гевко Ігор Богданович, Ляшук Олег Леонтійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.