Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4533

Назва: Оправка сегментна конусна
Інші назви: Taper segmented mandrel
Оправка сегментная конусная
Автори: Вовк, Юрій Ярославович
Гевко, Богдан Матвійович
Дзюра, Володимир Олексійович
Пономаренко, Сергій Володимирович
Стефанів, Володимир Михайлович
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Hevko, Bohdan Matviiovych
Ponomarenko, Serhii Volodymyrovych
Stefaniv, Volodymyr Mykhailovych
Vovk, Yurii Yaroslavovych
Вовк, Юрий Ярославович
Гевко, Богдан Матвеевич
Дзюра, Владимир Алексеевич
Пономаренко, Сергей Владимирович
Стефанив, Владимир Михайлович
Бібліографічний опис: Патент 53865 UA, МПК F16C 15/00. Оправка сегментна конусна [Текст] / Пономаренко Сергій Володимирович, Дзюра Володимир Олексійович, Вовк Юрій Ярославович, Стефанів Володимир Михайлович, Гевко Богдан Матвійович (Україна) - опубл. 25.10.2010.
Patent 53865 UA, MPK F16C 15/00. Taper segmented mandrel [Text] / Hevko Bohdan Matviiovych, Stefaniv Volodymyr Mykhailovych, Ponomarenko Serhii Volodymyrovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych, Vovk Yurii Yaroslavovych (Ukraine) - publ. 25.10.2010.
Патент 53865 UA, МПК F16C 15/00. Оправка сегментная конусная [Текст] / Гевко Богдан Матвеевич, Стефанив Владимир Михайлович, Пономаренко Сергей Владимирович, Дзюра Владимир Алексеевич, Вовк Юрий Ярославович (Украина) - опубл. 25.10.2010.
Дата публікації: 25-жов-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F16C 15/00
конструкції обертових деталей, здатних протистояти відцентровим силам
Короткий огляд (реферат): Оправка сегментна конусна, що виконана у вигляді циліндричного корпусу, який лівим кінцем жорстко закріплено в токарному патроні, а на правому кінці виконана циліндрична сходинка меншого діаметра, на якій встановлені затискні елементи з затискною гайкою, яка нагвинчена на цю циліндричну сходинку, яка відрізняється тим що на циліндричну сходинку меншого діаметра встановлено циліндричну втулку з можливістю осьового переміщення, на зовнішній циліндричній поверхні якої з двох кінців виконано два напівкруглих кільця різної ширини, в ліве кільце меншого зовнішнього діаметра встановлено набір кульок менших діаметрів, а в праве - кульки більшого діаметра, які в них завальцьовані, умовна зовнішня конусна поверхня по кульках є у взаємодії з внутрішньою конічною поверхнею розтискної втулки, яка розрізна на три окремі рівні сегменти, які до середини стиснуті пружними кільцями, які встановлені з двох кінців сегментів, а між собою стики сегментів зцентровані центрувальними штифтами, з правого кінця циліндрична втулка є у взаємодії з торцем підтискної втулки, яка жорстко встановлена на меншому діаметрі оправки циліндричної сходинки, яка з правого боку підтиснута регулювальною гайкою через тіла кочення, наприклад три, які розміщені рівномірно по колу, регулювальна гайка нагвинчена на різьбу меншої сходинки оправки і зафіксована контргайкою, а на зовнішній діаметр циліндричної втулки встановлено заготовку для її закріплення по внутрішньому діаметру, крім того, оправка з двох торців зацентрована.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4533
Інші ідентифікатори: 53865
Власник авторського права: ® Пономаренко Сергій Володимирович, Дзюра Володимир Олексійович, Вовк Юрій Ярославович, Стефанів Володимир Михайлович, Гевко Богдан Матвійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.