Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4509

Назва: Пристрій для намотування смуги на оправку
Інші назви: Device for winding strip onto mandrel
Устройство для намотки полосы на оправку
Автори: Волошин, Віталій Несторович
Гевко, Ігор Богданович
Данильченко, Лариса Миколаївна
Ляшук, Олег Леонтійович
Пономаренко, Сергій Володимирович
Стефанів, Володимир Михайлович
Danylchenko, Larysa Mykolaivna
Hevko, Ihor Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Ponomarenko, Serhii Volodymyrovych
Stefaniv, Volodymyr Mykhailovych
Voloshyn, Vitalii Nesterovych
Волошин, Виталий Нестерович
Гевко, Игорь Богданович
Данильченко, Лариса Николаевна
Ляшук, Олег Леонтиевич
Пономаренко, Сергей Владимирович
Стефанив, Владимир Михайлович
Бібліографічний опис: Патент 65681 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для намотування смуги на оправку [Текст] / Ляшук Олег Леонтійович, Стефанів Володимир Михайлович, Гевко Ігор Богданович, Данильченко Лариса Миколаївна, Пономаренко Сергій Володимирович, Волошин Віталій Нестерович (Україна) - опубл. 12.12.2011.
Patent 65681 UA, MPK B21D 11/06. Device for winding strip onto mandrel [Text] / Ponomarenko Serhii Volodymyrovych, Stefaniv Volodymyr Mykhailovych, Danylchenko Larysa Mykolaivna, Voloshyn Vitalii Nesterovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 12.12.2011.
Патент 65681 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для намотки полосы на оправку [Текст] / Пономаренко Сергей Владимирович, Стефанив Владимир Михайлович, Данильченко Лариса Николаевна, Волошин Виталий Нестерович, Ляшук Олег Леонтиевич, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 12.12.2011.
Дата публікації: 12-гру-2011
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Пристрій для намотування смуги на оправку, який виконано у вигляді ступінчатої оправки і з приводом обертання, з правого торця більшої ступені оправки виконано один гвинтовий виток з кроком, рівним товщині смуги, який відрізняється тим, що з правого торця ступінчастої оправки виконано глухий отвір, в який встановлено упорний підшипник, у внутрішній отвір якого встановлено лівий кінець циліндричної оправки, з правого кінця якої виконано шпоночний паз, який є у взаємодії зі шпонкою, що встановлена в затискній гайці, яка зовнішнім діаметром загвинчена у внутрішній діаметр пустотілого корпусу з можливістю осьового переміщення по циліндричній оправці, з лівого торця пустотілого корпусу виконано наскрізний ступінчатий отвір, в який встановлено притискне кільце, з правого торця якого виконана циліндрична виточка, в яку встановлено упорний підшипник, праве кільце якого зовнішнім торцем є у взаємодії з лівою виточкою затискної гайки, яка зовнішнім гвинтовим діаметром є у взаємодії з внутрішньою різзю пустотілого корпусу, в якому вона закріплена гвинтом, який є перпендикулярним до осі циліндричної оправки, крім цього, затискна гайка зверху закріплена стопорною гайкою, лівий торець якої є у взаємодії з правим торцем пустотілого корпусу, з правого торця затискної гайки виконано кільце, внутрішній отвір якого є у взаємодії з лівими витками прижимної пружини, яка внутрішнім діаметром є у взаємодії з зовнішнім діаметром циліндричної оправки, а правим торцем прижимна пружина є у взаємодії з лівою виточкою обмежувача осьового ходу, у внутрішній діаметр якого встановлена шпонка, яка жорстко закріплена гвинтом в обмежувачі і шпоночному пазу циліндричної оправки, крім цього, обмежувач встановлено на циліндричній оправці з можливістю осьового переміщення і кругового провертання разом з циліндричною оправкою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4509
Інші ідентифікатори: 65681
Власник авторського права: ® Ляшук Олег Леонтійович, Стефанів Володимир Михайлович, Гевко Ігор Богданович, Данильченко Лариса Миколаївна, Пономаренко Сергій Володимирович, Волошин Віталій Нестерович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2011



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.