Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4449

Назва: Контрольний пристрій для заміру параметрів черв’яка черв’ячної передачі
Інші назви: Control device for measurement of parameters of worm of worm gearing
Контрольное устройство для замера параметров червяка червячной передачи
Автори: Івасечко, Роман Романович
Гевко, Ігор Богданович
Лобачівський, Роман Орестович
Ляшук, Олег Леонтійович
Палюх, Андрій Ярославович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Lobachivskyi, Roman Orestovych
Paliukh, Andrii Yaroslavovych
Гевко, Игорь Богданович
Ивасечко, Роман Романович
Лобачивский, Роман Орестович
Ляшук, Олег Леонтиевич
Палюх, Андрей Ярославович
Бібліографічний опис: Патент 43067 UA, МПК G01B 3/00. Контрольний пристрій для заміру параметрів черв’яка черв’ячної передачі [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Палюх Андрій Ярославович, Лобачівський Роман Орестович, Ляшук Олег Леонтійович, Івасечко Роман Романович (Україна) - опубл. 27.07.2009.
Patent 43067 UA, MPK G01B 3/00. Control device for measurement of parameters of worm of worm gearing [Text] / Ivasechko Roman Romanovych, Paliukh Andrii Yaroslavovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Lobachivskyi Roman Orestovych (Ukraine) - publ. 27.07.2009.
Патент 43067 UA, МПК G01B 3/00. Контрольное устройство для замера параметров червяка червячной передачи [Текст] / Ивасечко Роман Романович, Палюх Андрей Ярославович, Ляшук Олег Леонтиевич, Гевко Игорь Богданович, Лобачивский Роман Орестович (Украина) - опубл. 27.07.2009.
Дата публікації: 27-лип-2009
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01B 3/00
пристрої, що відрізняються механічними засобами вимірювання
Короткий огляд (реферат): Контрольний пристрій для заміру параметрів черв’яка черв’ячної передачі, який виконано у вигляді плити, стійки, індикаторного блока, механізмів встановлення та переміщення з підтиснутим центром, задньої стійки з електроприводом, індуктивного датчика, аналого-цифрового перетворювача, профілографа-профілометра, електронно-обчислювальної машини, установчих і кріпильних елементів, який відрізняється тим, що до плити по її довжині зліва і ззаду жорстко закріплена Г-подібна стійка, площина якої є паралельною до напрямної типу ластівчина хвоста, яка є у взаємодії з відповідним полозком, зверху з лівого кінця до якої жорстко закріплено верхній полозок типу ластівчина хвоста з можливістю осьового переміщення, на якому жорстко зліва встановлена ліва стійка з підтиснутим центром і рукояткою, підтиснутий центр є у взаємодії з торцем черв’яка з можливістю кругового і осьового переміщення, причому величина осьового переміщення полозка жорстко зв’язана з кроком черв’яка, крім цього на верхній поличці Г-подібної стійки жорстко встановлені два паралельних між собою вертикальних кронштейни з щупами для заміру конструктивних параметрів і шорсткості поверхні черв’яка.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4449
Інші ідентифікатори: 43067
Власник авторського права: ® Гевко Ігор Богданович, Палюх Андрій Ярославович, Лобачівський Роман Орестович, Ляшук Олег Леонтійович, Івасечко Роман Романович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2009



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.