Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4430

Назва: Кондуктор накладний
Інші назви: Template jig
Кондуктор накладной
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Диня, Володимир Іванович
Ляшук, Олег Леонтійович
Пономаренко, Сергій Володимирович
Стефанів, Володимир Михайлович
Dynia, Volodymyr Ivanovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Ponomarenko, Serhii Volodymyrovych
Stefaniv, Volodymyr Mykhailovych
Гевко, Игорь Богданович
Дыня, Владимир Иванович
Ляшук, Олег Леонтьевич
Пономаренко, Сергей Владимирович
Стефанив, Владимир Михайлович
Бібліографічний опис: Патент 56735 UA, МПК B23B 49/00. Кондуктор накладний [Текст] / Стефанів Володимир Михайлович, Гевко Ігор Богданович, Диня Володимир Іванович, Пономаренко Сергій Володимирович, Ляшук Олег Леонтійович (Україна) - опубл. 25.01.2011.
Patent 56735 UA, MPK B23B 49/00. Template jig [Text] / Ponomarenko Serhii Volodymyrovych, Stefaniv Volodymyr Mykhailovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Dynia Volodymyr Ivanovych (Ukraine) - publ. 25.01.2011.
Патент 56735 UA, МПК B23B 49/00. Кондуктор накладной [Текст] / Пономаренко Сергей Владимирович, Стефанив Владимир Михайлович, Гевко Игорь Богданович, Ляшук Олег Леонтьевич, Дыня Владимир Иванович (Украина) - опубл. 25.01.2011.
Дата публікації: 25-січ-2011
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23B 49/00
вимірювальні і контрольні пристрої в розточувальних і свердлильних верстатах для установки або направлення свердла
індикаторні пристосування, що сигналізують про пошкодження свердел в процесі свердління
пристрої для зацентрування під свердління
Короткий огляд (реферат): Кондуктор накладний, який виконано у вигляді кондукторної плити з кондукторними втулками, базуючих і затискних елементів, гвинтового затискного барабана, який відрізняється тим, що знизу кондукторної плити по її центру рівномірно по колу виконані радіальні пази типу ластівчина хвоста, наприклад три, які є у взаємодії з трьома розрізними секціями базуючих і затискних елементів циліндричної форми з можливістю радіального переміщення, по зовнішньому діаметру базуючі і затискні елементи є у взаємодії з внутрішнім отвором оброблюваної деталі, крім цього по зовнішньому діаметру базуючих і затискних елементів виконана J-подібна циліндрична канавка, яка є у взаємодії з стискувальною циліндричною пружиною, а по внутрішньому діаметру базуючі і затискні елементи виконані у вигляді внутрішнього конуса, який є у взаємодії з аналогічною конічною поверхнею, який у верхній частині виконаний у вигляді шпильки, по зовнішньому діаметру якої встановлено розпірну циліндричну пружину, яка є у взаємодії з торцем гвинтового затискного барабана, крім цього зверху між кондукторною плитою і нижнім торцем гвинтового затискного барабана встановлено розпірну втулку, яка внутрішнім ступінчатим отвором є у взаємодії з розпірною циліндричною пружиною.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4430
Інші ідентифікатори: 56735
Власник авторського права: ® Стефанів Володимир Михайлович, Гевко Ігор Богданович, Диня Володимир Іванович, Пономаренко Сергій Володимирович, Ляшук Олег Леонтійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2011



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.