Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4399
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Коневич, Марія Романівна | uk |
| dc.contributor.author | Стадник, Ігор Ярославович | uk |
| dc.contributor.author | Стадник, Роксолана Ігорівна | uk |
| dc.contributor.author | Konevych, Maria Romanivna | uk |
| dc.contributor.author | Stadnyk, Ihor Yaroslavovych | uk |
| dc.contributor.author | Stadnyk, Roksolana Ihorivna | uk |
| dc.contributor.author | Коневич, Мария Романовна | uk |
| dc.contributor.author | Стадник, Игорь Ярославович | uk |
| dc.contributor.author | Стадник, Роксолана Игоревна | uk |
| dc.date.accessioned | 2014-09-24T20:45:05Z | - |
| dc.date.available | 2014-09-24T20:45:05Z | - |
| dc.date.created | 2013-02-25 | uk |
| dc.date.issued | 2013-02-25 | uk |
| dc.identifier | 77833 | uk |
| dc.identifier.citation | Патент 77833 UA, МПК A21C 1/00. Спосіб двофазного дискретного приготування пшеничного тіста [Текст] / Коневич Марія Романівна, Стадник Ігор Ярославович, Стадник Роксолана Ігорівна (Україна) - опубл. 25.02.2013. | uk |
| dc.identifier.citation | Patent 77833 UA, MPK A21C 1/00. Method for double-stage discrete making of wheat dough [Text] / Stadnyk Ihor Yaroslavovych, Konevych Maria Romanivna, Stadnyk Roksolana Ihorivna (Ukraine) - publ. 25.02.2013. | uk |
| dc.identifier.citation | Патент 77833 UA, МПК A21C 1/00. Способ двухфазного дискретного приготовления пшеничного теста [Текст] / Стадник Игорь Ярославович, Коневич Мария Романовна, Стадник Роксолана Игоревна (Украина) - опубл. 25.02.2013. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4399 | - |
| dc.description.abstract | Спосіб двофазного дискретного приготування пшеничного тіста, при якому дозуючою технікою борошно і рідкі компоненти дозують, замішують опару, зброджують опару, замішують тісто з дозуванням борошна і рідких компонентів згідно з рецептурою, замішане тісто зброджують протягом 60 хвилин в кориті і формують, який відрізняється тим, що замішане тісто зброджують протягом 30 хвилин, замішаним в дискретній безлопатевій тістомісильній машині. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.subject | A21C 1/00 | uk |
| dc.subject | змішувальні або тістомісильні машини | uk |
| dc.title | Спосіб двофазного дискретного приготування пшеничного тіста | uk |
| dc.title.alternative | Method for double-stage discrete making of wheat dough | uk |
| dc.title.alternative | Способ двухфазного дискретного приготовления пшеничного теста | uk |
| dc.type | Other | uk |
| dc.rights.holder | ® Коневич Марія Романівна, Стадник Ігор Ярославович, Стадник Роксолана Ігорівна | uk |
| Koleksiyonlarda Görünür: | 2013 | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| 4-77833-sposib-dvofaznogo-diskretnogo-prigotuvannya-pshenichnogo-tista.pdf | 224,89 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| 4-77833-sposib-dvofaznogo-diskretnogo-prigotuvannya-pshenichnogo-tista.djvu | 218,03 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| 4-77833-sposib-dvofaznogo-diskretnogo-prigotuvannya-pshenichnogo-tista__COVER.png | 427,23 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.