Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4323

Назва: Пристрій для калібрування напівкруглих канавок шліцьових валів
Інші назви: Device for calibration of semicircular grooves of spline shafts
Устройство для калибрования полукруглых канавок шлицевых валов
Автори: Крук, Володимир Васильович
Kruk, Volodymyr Vasyliovych
Крук, Владимир Васильевич
Бібліографічний опис: Патент 48236 UA, МПК B24B 39/00. Пристрій для калібрування напівкруглих канавок шліцьових валів [Текст] / Крук Володимир Васильович (Україна) - опубл. 10.03.2010.
Patent 48236 UA, MPK B24B 39/00. Device for calibration of semicircular grooves of spline shafts [Text] / Kruk Volodymyr Vasyliovych (Ukraine) - publ. 10.03.2010.
Патент 48236 UA, МПК B24B 39/00. Устройство для калибрования полукруглых канавок шлицевых валов [Текст] / Крук Владимир Васильевич (Украина) - опубл. 10.03.2010.
Дата публікації: 10-бер-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B24B 39/00
верстати або пристрої для обкатки з метою ущільнення поверхневого шару
допоміжні приналежності для них
Короткий огляд (реферат): Пристрій для калібрування напівкруглих канавок шліцьових валів, який виконано у вигляді корпусу, установчих, затискних і напрямних елементів, приводу інструмента - пуансона і дорна, в якому вставлені твердосплавні калібруючі елементи, виконані у вигляді кульок з можливістю осьового переміщення, який відрізняється тим, що в корпусі виконано наскрізний вертикальний конусний отвір, в якому виконані наскрізні напівкруглі канавки, які розміщені рівномірно по колу на внутрішній поверхні вертикального конусного отвору в кількості, рівній кількості напівкруглих канавок шліцьового вала, при цьому вертикальний конусний отвір взаємодіє з зовнішньою поверхнею конічного сепаратора, в якому виконані сферичні лунки рівномірно по їх довжині співвісно напівкруглим канавкам конусного отвору корпусу, в які вставлені твердосплавні калібруючі елементи з боку зовнішньої його поверхні, а з боку внутрішньої поверхні отвори менші діаметрів кульок, які взаємодіють з напівкруглими канавками конічного отвору корпусу, причому корпус жорстко закріплений до нижньої плити, на якому зверху співвісно конічному отвору встановлено напрямну втулку, яка внутрішнім діаметром взаємодіє з зовнішнім діаметром шліцьового вала, а по зовнішній поверхні якого виконані напівкруглі канавки з припуском на калібрування, а навпроти напівкруглих канавок всередині напрямної втулки виконано кільцеву канавку, в якій в зоні напівкруглих канавок встановлені повстяні ущільнення, які під’єднані до системи подачі мастила в зону калібрування і з’єднані маслопроводом з регульованим краном відомої конструкції і з масляним бачком, причому зверху торець вала взаємодіє з торцем пуансона.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4323
Інші ідентифікатори: 48236
Власник авторського права: ® Крук Володимир Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.