Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4297

Назва: Енергоощадний гвинтовий еліптичний змішувач
Інші назви: Energy-saving screw elliptic mixer
Энергосберегающий винтовой эллиптический смеситель
Автори: Гевко, Іван Богданович
Грудовий, Роман Сергійович
Дячун, Андрій Євгенович
Diachun, Andrii Yevhenovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hrudovyi, Roman Serhiiovych
Гевко, Иван Богданович
Грудовый, Роман Сергеевич
Дячун, Андрей Евгеньевич
Бібліографічний опис: Патент 80549 UA, МПК B01F 7/00. Енергоощадний гвинтовий еліптичний змішувач [Текст] / Дячун Андрій Євгенович, Грудовий Роман Сергійович, Гевко Іван Богданович (Україна) - опубл. 10.06.2013.
Patent 80549 UA, MPK B01F 7/00. Energy-saving screw elliptic mixer [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Diachun Andrii Yevhenovych, Hrudovyi Roman Serhiiovych (Ukraine) - publ. 10.06.2013.
Патент 80549 UA, МПК B01F 7/00. Энергосберегающий винтовой эллиптический смеситель [Текст] / Гевко Иван Богданович, Дячун Андрей Евгеньевич, Грудовый Роман Сергеевич (Украина) - опубл. 10.06.2013.
Дата публікації: 10-чер-2013
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B01F 7/00
змішувачі з обертовими пристроями, що в нерухомих резервуарах
місильні машини
Короткий огляд (реферат): Енергоощадний гвинтовий змішувач, який виконаний у вигляді рами, на якій змонтована транспортна труба з гвинтовим робочим органом, завантажувальним і розвантажувальним елементами, бункером з шибером, приводом, пультом керування, який відрізняється тим, що привідний механізм виконано у вигляді привідної зубчасто-еліпсної конічної шестерні, яка жорстко закріплена до вала електродвигуна і яка є у взаємодії з конічною шестернею, яка жорстко закріплена до лівого кінця вала гвинтового робочого органа, яка з другої сторони є у взаємодії з зубами внутрішнього еліпсного зачеплення сателітного зубчатого колеса, яке встановлено на валу електродвигуна з можливістю прокручування, а транспортна труба виконана конічної форми і встановлена під кутом до горизонту зі збільшеним діаметром до низу, а вал виконано конічної форми збільшеного діаметра в напрямку виходу матеріалу, з правого кінця конічний вал виконано у вигляді сферичного шарніра, який є у взаємодії з підвісною опорою, яка жорстко закріплена до внутрішньої поверхні циліндричної труби.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4297
Інші ідентифікатори: 80549
Власник авторського права: ® Дячун Андрій Євгенович, Грудовий Роман Сергійович, Гевко Іван Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2013



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.