Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4266

Назва: Пристрій для неперервного навивання гвинтових заготовок
Інші назви: Device for continuous coiling of screw billets
Устройство для непрерывной навивки винтовых заготовок
Автори: Івасечко, Роман Романович
Гевко, Ігор Богданович
Ляшук, Олег Леонтійович
Палюх, Андрій Ярославович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Paliukh, Andrii Yaroslavovych
Гевко, Игорь Богданович
Ивасечко, Роман Романович
Ляшук, Олег Леонтьевич
Палюх, Андрей Ярославович
Бібліографічний опис: Патент 36854 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для неперервного навивання гвинтових заготовок [Текст] / Івасечко Роман Романович, Гевко Ігор Богданович, Ляшук Олег Леонтійович, Палюх Андрій Ярославович (Україна) - опубл. 10.11.2008.
Patent 36854 UA, MPK B21D 11/06. Device for continuous coiling of screw billets [Text] / Liashuk Oleh Leontiiovych, Paliukh Andrii Yaroslavovych, Ivasechko Roman Romanovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 10.11.2008.
Патент 36854 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для непрерывной навивки винтовых заготовок [Текст] / Ляшук Олег Леонтьевич, Палюх Андрей Ярославович, Ивасечко Роман Романович, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 10.11.2008.
Дата публікації: 10-лис-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Пристрій для неперервного навивання гвинтових заготовок, який виконано у вигляді циліндричної оправки, яка лівим кінцем жорстко закріплена в патроні верстата з можливістю кругового обертання, приводу, механізму натягу дроту, притискної оправки з роликами, установчих і кріпильних елементів, який відрізняється тим, що на правому кінці циліндричної оправки з торця виконано відкритий радіальний паз діаметром, більшим від діаметра дроту гвинтової заготовки, який є у взаємодії з кінцем дроту, зігнутим під кутом 90°, на циліндричній частині оправки нарізана сферична гвинтова канавка з кроком, рівним кроку гвинтової заготовки, а зовнішній діаметр є меншим від внутрішнього діаметра гвинтової заготовки на величину її відпружинення, а притискна оправка жорстко закріплена до супорта верстата з можливістю осьового і радіального переміщення, а притискні ролики встановлені у вертикальній площині знизу і зверху притискної оправки з кутом їх кутового відносного зміщення 60...80° з можливістю кругового обертання і радіального їх переміщення з оправкою, причому притискні ролики по зовнішньому діаметру виконані у вигляді півкруглих гвинтових канавок з радіусом, рівним радіусу дроту, таким чином, щоб ролики були в контакті з витками гвинтової заготовки, при цьому крок гвинтових канавок притискних роликів є рівним кроку сферичної гвинтової канавки циліндричної оправки, а під циліндричною оправкою встановлено направляючий жолоб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4266
Інші ідентифікатори: 36854
Власник авторського права: ® Івасечко Роман Романович, Гевко Ігор Богданович, Ляшук Олег Леонтійович, Палюх Андрій Ярославович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.