Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4257

Назва: Відцентрова муфта
Інші назви: Centrifugal clutch
Центробежная муфта
Автори: Івасечко, Роман Романович
Брощак, Іван Іванович
Broschak, Ivan Ivanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Брощак, Иван Иванович
Ивасечко, Роман Романович
Бібліографічний опис: Патент 30709 UA, МПК F16D 7/06. Відцентрова муфта [Текст] / Брощак Іван Іванович, Івасечко Роман Романович (Україна) - опубл. 11.03.2008.
Patent 30709 UA, MPK F16D 7/06. Centrifugal clutch [Text] / Broschak Ivan Ivanovych, Ivasechko Roman Romanovych (Ukraine) - publ. 11.03.2008.
Патент 30709 UA, МПК F16D 7/06. Центробежная муфта [Текст] / Брощак Иван Иванович, Ивасечко Роман Романович (Украина) - опубл. 11.03.2008.
Дата публікації: 11-бер-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F16D 7/06
з проміжними кульками і роликами
Короткий огляд (реферат): Відцентрова муфта, яка виконана у вигляді ведучої і веденої півмуфт, які з’єднані між собою фрикційними елементами, важільного відцентрового механізму елементів регулювання, яка відрізняється тим, що ведуча півмуфта виконана у вигляді ведучого вала з шліцами по зовнішньому діаметру, на лівому кінці якого жорстко закріплено циліндричний ступінчастий маховик, з правого торця більшого діаметра якого жорстко вертикально закріплено фрикційний диск, а ведена півмуфта виконана з двох частин - лівої і правої, які з’єднані між собою, утворюючи внутрішню виточку, в яку встановлено ступінчастий маховик ведучої півмуфти з можливістю осьового і кругового обертання, причому до правої частини веденої півмуфти жорстко прикріплено фрикційний диск концентричного фрикційному диску маховика, а до правого торця меншого діаметра циліндричного ступінчастого маховика жорстко закріплено циліндричний лівий кронштейн, в якому рівномірно по колу жорстко встановлено, наприклад, чотири лівих важелі, які другими кінцями жорстко з’єднані з відцентровими вантажами з можливістю коливного руху, з другої сторони важільні відцентрові вантажі під’єднані до правих важелів, за конструкцією аналогічних до лівих, і другими кінцями жорстко під’єднані до правого циліндричного кронштейна, який жорстко встановлений на ведучий вал з можливістю осьового переміщення, а з правої сторони правий кронштейн підтиснутий гайкою з контргайкою, крім цього між лівим і правим кронштейнами встановлена розпірна пружина.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4257
Інші ідентифікатори: 30709
Власник авторського права: ® Брощак Іван Іванович, Івасечко Роман Романович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.