Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4242

Назва: Прес-форма для виготовлення гвинтових гофрованих рукавів
Інші назви: Press-mold for manufacturing the screw corrugated sleeves
Пресс-форма для изготовления винтовых гофрированных рукавов
Автори: Гевко, Іван Богданович
Гнатьо, Петро Михайлович
Крук, Володимир Васильович
Ляшук, Олег Леонтійович
Шевчук, Оксана Степанівна
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hnatio, Petro Mykhailovych
Kruk, Volodymyr Vasyliovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Shevchuk, Oksana Stepanivna
Гевко, Иван Богданович
Гнатьо, Петр Михайлович
Крук, Владимир Васильевич
Ляшук, Олег Леонтиевич
Шевчук, Оксана Степановна
Бібліографічний опис: Патент 37628 UA, МПК B29D 23/18. Прес-форма для виготовлення гвинтових гофрованих рукавів [Текст] / Гевко Іван Богданович, Крук Володимир Васильович, Гнатьо Петро Михайлович, Ляшук Олег Леонтійович, Шевчук Оксана Степанівна (Україна) - опубл. 10.12.2008.
Patent 37628 UA, MPK B29D 23/18. Press-mold for manufacturing the screw corrugated sleeves [Text] / Liashuk Oleh Leontiiovych, Kruk Volodymyr Vasyliovych, Shevchuk Oksana Stepanivna, Hevko Ivan Bohdanovych, Hnatio Petro Mykhailovych (Ukraine) - publ. 10.12.2008.
Патент 37628 UA, МПК B29D 23/18. Пресс-форма для изготовления винтовых гофрированных рукавов [Текст] / Ляшук Олег Леонтиевич, Крук Владимир Васильевич, Шевчук Оксана Степановна, Гевко Иван Богданович, Гнатьо Петр Михайлович (Украина) - опубл. 10.12.2008.
Дата публікації: 10-гру-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B29D 23/18
виготовлення гофрованих шлангів
Короткий огляд (реферат): Прес-форма для виготовлення гвинтових гофрованих рукавів, яка виготовлена у вигляді верхньої і нижньої плит, направляючих втулок і колонок, пуансонів і матриць, які є у взаємодії, елементів базування, систем підігріву, відведення повітря і води, яка відрізняється тим, що матриці виконані роз’ємними по горизонтальній діаметральній площині гвинтового гофрованого рукава з відповідними їх розмірами у вигляді гвинтової канавки, а нижні половини матриць жорстко закріплені до нижньої плити рівномірно по довжині на одній осі, наприклад, по три пари блоків попарно, які встановлені на одній осі, а верхні півматриці жорстко закріплені до верхньої плити співвісно з нижніми півматрицями, ці спарені матриці є у взаємодії з пуансонами, форма і внутрішні розміри яких є аналогічні внутрішнім розмірам гвинтового гофрованого рукава з врахуванням усадки, причому пуансони по внутрішньому діаметру виконані пустотілими і з суміжних торців ці отвори виконані квадратної форми з відкритими байонетними пазами, продовженням квадратних отворів пуансонів є циліндричні отвори з других їх кінців, крім цього внутрішні квадратні і циліндричні отвори спарених пуансонів є у взаємодії з одним центрувальним пальцем довжиною, рівною довжині двох пуансонів, посередині якого жорстко встановлено вертикальний штифт, який є у взаємодії з поперечною планкою, яка жорстко закріплена до верхньої плити з можливістю вертикального переміщення разом з нею, поряд з вертикальним штифтом з двох сторін на центрувальному пальці жорстко встановлено установчі пальці, які є у взаємодії з відповідними байонетними пазами двох сусідніх пуансонів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4242
Інші ідентифікатори: 37628
Власник авторського права: ® Гевко Іван Богданович, Крук Володимир Васильович, Гнатьо Петро Михайлович, Ляшук Олег Леонтійович, Шевчук Оксана Степанівна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.