Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4238

Назва: Стенд для дослідження навантажувальної здатності гвинтового робочого органа
Інші назви: Bench for studying loading capacity of screw operating unit
Стенд для исследования нагружающей способности винтового рабочего органа
Автори: Гевко, Іван Богданович
Чвартацький, Роман Ігорович
Chvartatskyi, Roman Ihorovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Гевко, Иван Богданович
Чвартацкий, Роман Игоревич
Бібліографічний опис: Патент 30397 UA, МПК B65G 33/00. Стенд для дослідження навантажувальної здатності гвинтового робочого органа [Текст] / Гевко Іван Богданович, Чвартацький Роман Ігорович (Україна) - опубл. 25.02.2008.
Patent 30397 UA, MPK B65G 33/00. Bench for studying loading capacity of screw operating unit [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Chvartatskyi Roman Ihorovych (Ukraine) - publ. 25.02.2008.
Патент 30397 UA, МПК B65G 33/00. Стенд для исследования нагружающей способности винтового рабочего органа [Текст] / Гевко Иван Богданович, Чвартацкий Роман Игоревич (Украина) - опубл. 25.02.2008.
Дата публікації: 25-лют-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B65G 33/00
гвинтові або обертові спіральні конвеєри
Короткий огляд (реферат): Стенд для дослідження навантажувальної здатності гвинтового робочого органу, який виконано у вигляді рами, механізму приводу, труби, в яку встановлено гвинтовий робочий орган, штатива, механізму навантаження, вимірювальних пристроїв з підставкою у вигляді напрямних типу ластівчина хвоста, який відрізняється тим, що лівий кінець гвинтового робочого органа жорстко закріплено до приводного вала механізму приводу, а правий кінець вала гвинтового робочого органа жорстко встановлено в центральний отвір штатива з можливістю кругового провертання і лінійного переміщення через з’єднання основи штатива з рамою типу ластівчина хвоста з встановленим регулювальним клином і елементами кріплення, далі по ходу правий вільний кінець під’єднаний до порошкового гальма з приладами для заміру величини крутного моменту і штатива, крім цього на рами напроти штатива нанесено ноніус заміру величини осьового переміщення і деформації гвинтового робочого органа, крім цього з лівого кінця гвинтового робочого органа встановлено бункер з сипким матеріалом і шибером, а з правого - вивантажувальний патрубок і ємкість для наповнення сипким матеріалом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4238
Інші ідентифікатори: 30397
Власник авторського права: ® Гевко Іван Богданович, Чвартацький Роман Ігорович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.