Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4201

Назва: Контрольний пристрій для заміру параметрів корпусних деталей
Інші назви: Device for measuring dimensions of base members
Устройство для измерения размеров корпусных деталей
Автори: Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Ігор Богданович
Геник, Ігор Степанович
Грабар, Андрій Володимирович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Henyk, Ihor Stepanovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hrabar, Andrii Volodymyrovych
Билык, Стефания Григорьевна
Гевко, Игорь Богданович
Геник, Игорь Степанович
Грабар, Андрей Владимирович
Бібліографічний опис: Патент 22755 UA, МПК G01B 3/00. Контрольний пристрій для заміру параметрів корпусних деталей [Текст] / Геник Ігор Степанович, Білик Стефанія Григорівна, Грабар Андрій Володимирович, Гевко Ігор Богданович (Україна) - опубл. 25.04.2007.
Patent 22755 UA, MPK G01B 3/00. Device for measuring dimensions of base members [Text] / Hevko Ihor Bohdanovych, Bilyk Stefania Hryhorivna, Henyk Ihor Stepanovych, Hrabar Andrii Volodymyrovych (Ukraine) - publ. 25.04.2007.
Патент 22755 UA, МПК G01B 3/00. Устройство для измерения размеров корпусных деталей [Текст] / Гевко Игорь Богданович, Билык Стефания Григорьевна, Геник Игорь Степанович, Грабар Андрей Владимирович (Украина) - опубл. 25.04.2007.
Дата публікації: 25-кві-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01B 3/00
пристрої, що відрізняються механічними засобами вимірювання
Короткий огляд (реферат): Контрольний пристрій для заміру параметрів корпусних деталей, який виконаний у вигляді плити з вертикальною стійкою, установного елемента, напрямних, кріпильних і затискних елементів, датчиків з вимірювальними щупами, що під’єднані до аналогово-цифрового перетворювача і комп’ютера, який відрізняється тим, що в центральному отворі плити розміщено корпус гідропластової затискної оправки, яка з можливістю кругового прокручування встановлена у поворотній втулці, а в корпусі виконаний канал з гідропластом з обмежуючим і регулювальними гвинтами і плунжером, на зовнішній частині корпуса затискної оправки розташована затискна тонкостінна втулка, яка зсередини є у взаємодії з гідропластом, а ззовні - з внутрішньою циліндричною поверхнею корпуса, крім того, на штативі, що закріплений у стійці, розміщена штанга з можливістю осьового і радіального переміщення, у внутрішню поверхню якої з можливістю осьового переміщення вміщено напрямну, яка приводиться в рух гвинтом, причому вона взаємодіє з корпусом, на якому розміщено перший датчик зі щупом, другий датчик зі щупом розміщено в осьовому напрямку вздовж штанги, а третій датчик зі щупом розміщений на рухомій втулці, з можливістю осьового переміщення вздовж штатива.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4201
Інші ідентифікатори: 22755
Власник авторського права: ® Геник Ігор Степанович, Білик Стефанія Григорівна, Грабар Андрій Володимирович, Гевко Ігор Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.