Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4198

Назва: Контрольний пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків
Інші назви: Control device for measurement of structural parameters of screws
Контрольное устройство для замера конструктивных параметров шнеков
Автори: Гевко, Іван Богданович
Гевко, Мирослав Романович
Колесник, Олег Анатолійович
Кочубинська, Олена Петрівна
Левенець, Володимир Богданович
Палюх, Андрій Ярославович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hevko, Myroslav Romanovych
Kochubynska, Olena Petrivna
Kolesnyk, Oleh Anatoliiovych
Levenets, Volodymyr Bohdanovych
Paliukh, Andrii Yaroslavovych
Гевко, Иван Богданович
Гевко, Мирослав Романович
Колесник, Олег Анатольевич
Кочубинская, Елена Петровна
Левенец, Владимир Богданович
Палюх, Андрей Ярославович
Бібліографічний опис: Патент 35182 UA, МПК G01B 3/20. Контрольний пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків [Текст] / Гевко Мирослав Романович, Палюх Андрій Ярославович, Гевко Іван Богданович, Кочубинська Олена Петрівна, Левенець Володимир Богданович, Колесник Олег Анатолійович (Україна) - опубл. 10.09.2008.
Patent 35182 UA, MPK G01B 3/20. Control device for measurement of structural parameters of screws [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Kolesnyk Oleh Anatoliiovych, Kochubynska Olena Petrivna, Levenets Volodymyr Bohdanovych, Hevko Myroslav Romanovych, Paliukh Andrii Yaroslavovych (Ukraine) - publ. 10.09.2008.
Патент 35182 UA, МПК G01B 3/20. Контрольное устройство для замера конструктивных параметров шнеков [Текст] / Гевко Иван Богданович, Колесник Олег Анатольевич, Кочубинская Елена Петровна, Левенец Владимир Богданович, Гевко Мирослав Романович, Палюх Андрей Ярославович (Украина) - опубл. 10.09.2008.
Дата публікації: 10-вер-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01B 3/20
штангенциркулі
Короткий огляд (реферат): Контрольний пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків, який виконано у вигляді нижньої плити, до якої жорстко закріплена задня вертикальна стійка з шкалою ноніуса і рухомою рамкою, з вимірювальною планкою і гвинтовим затискним елементом для заміру зовнішнього діаметра шнека, а також установних і фіксуючих елементів, який відрізняється тим, що на краях плити ззаду і справа перпендикулярно розміщені дві вертикальні стійки з ноніусами і рухомими рамками, до яких жорстко закріплено вимірювальні лінійки, причому права вимірювальна лінійка встановлена на напрямних типу ластівчина хвоста з можливістю осьового переміщення по довжині плити, крім того кінець вимірювальної планки виконано у вигляді щупа двосторонньої дії при замірі внутрішніх отворів шнеків, а для точного базування шнеків на плиті пристрою жорстко встановлено упорну планку, упором якої є задня вертикальна стійка, а другим упором шнека є підпірна плита, яка конусною частиною є у взаємодії з шнеком, яка встановлена на плиту з кріпильним гвинтовим елементом, який встановлено у Т-подібний паз в тілі плити з можливістю осьового переміщення, який є перепендикулярний до осі шнека і виконаний посередині довжини підпорної плити, причому довжина останньої і упорної планки є більшими двох кроків шнека.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4198
Інші ідентифікатори: 35182
Власник авторського права: ® Гевко Мирослав Романович, Палюх Андрій Ярославович, Гевко Іван Богданович, Кочубинська Олена Петрівна, Левенець Володимир Богданович, Колесник Олег Анатолійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.