Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4161

Назва: Контрольний пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків
Інші назви: Device for checking the design parameters of a conveyer screw
Устройство для контроля параметров конструкции шнекового транспортера
Автори: Гевко, Іван Богданович
Драган, Андрій Петрович
Колесник, Олег Анатолійович
Новосад, Іван Ярославович
Drahan, Andrii Petrovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Kolesnyk, Oleh Anatoliiovych
Novosad, Ivan Yaroslavovych
Гевко, Иван Богданович
Драган, Андрей Петрович
Колесник, Олег Анатольевич
Новосад, Иван Ярославович
Бібліографічний опис: Патент 22781 UA, МПК G01B 3/02. Контрольний пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків [Текст] / Драган Андрій Петрович, Новосад Іван Ярославович, Гевко Іван Богданович, Колесник Олег Анатолійович (Україна) - опубл. 25.04.2007.
Patent 22781 UA, MPK G01B 3/02. Device for checking the design parameters of a conveyer screw [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Drahan Andrii Petrovych, Novosad Ivan Yaroslavovych, Kolesnyk Oleh Anatoliiovych (Ukraine) - publ. 25.04.2007.
Патент 22781 UA, МПК G01B 3/02. Устройство для контроля параметров конструкции шнекового транспортера [Текст] / Гевко Иван Богданович, Драган Андрей Петрович, Новосад Иван Ярославович, Колесник Олег Анатольевич (Украина) - опубл. 25.04.2007.
Дата публікації: 25-кві-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01B 3/02
лінійки або мірні стрічки з шкалами або відмітками для безпосереднього відліку
Короткий огляд (реферат): Контрольний пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків, який виконаний у вигляді штанги з масштабною лінійкою і двома губками, який відрізняється тим, що пристрій має нижню горизонтальну плиту, посередині якої з лівої сторони перпендикулярно жорстко закріплено вертикальну стійку з наскрізним квадратним отвором, сторона якого є більшою зовнішнього діаметра шнека, а знизу посередині наскрізного квадратного отвору стійки, паралельно до горизонтальної плити, жорстко закріплено нижню опору шнека з радіальним заокругленням, рівним радіусу найменшого вимірюваного шнека, причому нижня опора шнека лівим кінцем жорстко закріплена до вертикальної стійки, а правим - до вертикальної напрямної, яка встановлена на плиті з правої сторони нижньої опори шнека, зверху над наскрізним квадратним отвором вертикальної стійки розміщена верхня опора шнека за формою, аналогічною нижній, яка з правої сторони жорстко закріплена до вертикальної напрямної, а з лівої - до Т-подібного кронштейна, який з можливістю вільного переміщення встановлено в Т-подібному пазу вертикальної стійки, причому верхня шнекова опора з двох кінців жорстко зафіксована стопорними елементами, крім цього, у верхній шнековій опорі посередині її довжини виконано закритий наскрізний паз, в який встановлено штангенциркуль, ліва губка якого жорстко закріплена до лівого кінця наскрізного паза, а права губка встановлена на штанзі з можливістю горизонтального переміщення, з лівої сторони вертикальної стійки паралельно до неї встановлено вертикальну напрямну, на якій встановлені кронштейни з фіксуючими елементами, на які жорстко встановлено штангенциркуль з губками для заміру внутрішнього діаметра шнека, причому довжина губок є більшою від двох кроків шнека.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4161
Інші ідентифікатори: 22781
Власник авторського права: ® Драган Андрій Петрович, Новосад Іван Ярославович, Гевко Іван Богданович, Колесник Олег Анатолійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.