Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4159

Назва: Пристрій для контролю параметрів шліцьових валів
Інші назви: Device for monitoring dimensions of a splined shaft
Устройство для контроля размеров шлицевого вала
Автори: Брощак, Іван Іванович
Гевко, Іван Богданович
Гевко, Роман Богданович
Геник, Ігор Степанович
Дзюра, Володимир Олексійович
Broschak, Ivan Ivanovych
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Henyk, Ihor Stepanovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hevko, Roman Bohdanovych
Брощак, Иван Иванович
Гевко, Иван Богданович
Гевко, Роман Богданович
Геник, Игорь Степанович
Дзюра, Владимир Алексеевич
Бібліографічний опис: Патент 23330 UA, МПК G01B 3/20. Пристрій для контролю параметрів шліцьових валів [Текст] / Гевко Роман Богданович, Дзюра Володимир Олексійович, Брощак Іван Іванович, Гевко Іван Богданович, Геник Ігор Степанович (Україна) - опубл. 25.05.2007.
Patent 23330 UA, MPK G01B 3/20. Device for monitoring dimensions of a splined shaft [Text] / Hevko Roman Bohdanovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych, Broschak Ivan Ivanovych, Henyk Ihor Stepanovych (Ukraine) - publ. 25.05.2007.
Патент 23330 UA, МПК G01B 3/20. Устройство для контроля размеров шлицевого вала [Текст] / Гевко Роман Богданович, Гевко Иван Богданович, Дзюра Владимир Алексеевич, Брощак Иван Иванович, Геник Игорь Степанович (Украина) - опубл. 25.05.2007.
Дата публікації: 25-тра-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01B 3/20
штангенциркулі
Короткий огляд (реферат): Пристрій для контролю параметрів шліцьових валів, який виконаний у вигляді плити, стійок, ділильної головки, приводу, індикаторних головок, механізмів установлення і переміщення, задньої бабки з підтискним центром, який відрізняється тим, що на плиті жорстко встановлено рухомий блок з можливістю осьового переміщення за допомогою гвинта і циліндричної направляючої осі, які є паралельні між собою і з лівого кінця жорстко закріплені у лівій стійці, причому гвинт - з можливістю кругового переміщення, а з другого кінця в корпусі з електроприводом гвинта, причому рухомий блок оснащений обертовим датчиком (ОД1), який через зубчасте зачеплення є в контакті з зубчастою рейкою, яка розміщена на індикаторному блоці, причому в його середині розміщений індуктивний датчик, рухомий стержень якого є в контакті з лапкою, до якої приєднано щупи, що є в контакті з вимірювальною поверхнею шліцьового вала, крім цього на рухомому блоці також розміщена штанга, на якій закріплена напрямна, вздовж якої здійснює переміщення індикаторний блок з індуктивним датчиком (ІД2), а нерухома і рухома губки з’єднані з індуктивним датчиком і через нього з аналогово-цифровим перетворювачем (АЦП) і електронно-обчислювальною машиною.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4159
Інші ідентифікатори: 23330
Власник авторського права: ® Гевко Роман Богданович, Дзюра Володимир Олексійович, Брощак Іван Іванович, Гевко Іван Богданович, Геник Ігор Степанович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.