Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4133

Назва: Гвинтовий ямокопач
Інші назви: Screw hole-borer
Винтовой ямокопатель
Автори: Гевко, Іван Богданович
Гевко, Роман Богданович
Дзюра, Володимир Олексійович
Колісник, Олег Анатолійович
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hevko, Roman Bohdanovych
Гевко, Иван Богданович
Гевко, Роман Богданович
Дзюра, Владимир Алексеевич
Бібліографічний опис: Патент 23321 UA, МПК E02F 9/00. Гвинтовий ямокопач [Текст] / Гевко Іван Богданович, Гевко Роман Богданович, Колісник Олег Анатолійович, Дзюра Володимир Олексійович (Україна) - опубл. 25.05.2007.
Patent 23321 UA, MPK E02F 9/00. Screw hole-borer [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Hevko Roman Bohdanovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych (Ukraine) - publ. 25.05.2007.
Патент 23321 UA, МПК E02F 9/00. Винтовой ямокопатель [Текст] / Гевко Иван Богданович, Гевко Роман Богданович, Дзюра Владимир Алексеевич (Украина) - опубл. 25.05.2007.
Дата публікації: 25-тра-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: E02F 9/00
конструктивні елементи екскаваторів і інших землерийних машин, не обмежені одним з типів машин, віднесених до груп
Короткий огляд (реферат): Гвинтовий ямокопач, який виконаний у вигляді гвинта, привідних і піднімальних елементів, який відрізняється тим, що гвинт встановлено в циліндричний кожух з можливістю осьового і колового переміщення, зверху якого жорстко встановлено конусний козирок, висота якого є меншою від довжини циліндричного кожуха, верхня частина циліндричного кожуха з козирком жорстко закріплена по периметру до горизонтальних перемичок, які жорстко закріплені до квадратної рами, яка з чотирьох кутів жорстко закріплена до вертикальних стійок, нижні основи яких взаємодіють з ґрунтом, довжина яких є рівною довжині циліндричного кожуха, причому з двох протилежних сторін до рами жорстко прикріплені піднімальні елементи, крім цього до кожної із вертикальних стійок зверху жорстко прикріплені вертикальні напрямні, довжиною, рівною або більшою від довжини гвинта, зверху вертикальні напрямні між собою жорстко з’єднані аналогічно з нижньою верхньою квадратною рамкою, знизу до якої жорстко приєднані, наприклад, чотири пружини, знизу до яких приєднана направляюча квадратна підставка горизонтального розміщення, яка своїми чотирма отворами, розміщеними по периферії кутів, є у взаємодії з вертикальними циліндричними напрямними з можливістю осьового переміщення, знизу до квадратної підставки жорстко прикріплено двигун з можливістю осьового переміщення, з другого кінця вал двигуна жорстко з’єднаний з верхнім кінцем гвинта, причому з двох сторін двигуна жорстко закріплені захвати, перпендикулярно до захватів квадратної рамки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4133
Інші ідентифікатори: 23321
Власник авторського права: ® Гевко Іван Богданович, Гевко Роман Богданович, Колісник Олег Анатолійович, Дзюра Володимир Олексійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.