Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4125

Назва: Пристрій для контролю внутрішніх шліцевих поверхонь
Інші назви: Device for testing internal splined surfaces
Устройство для контроля внутренних шлицевых поверхностей
Автори: Брощак, Іван Іванович
Гевко, Іван Богданович
Геник, Ігор Степанович
Дзюра, Володимир Олексійович
Капаціла, Людмила Миколаївна
Broschak, Ivan Ivanovych
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Henyk, Ihor Stepanovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Брощак, Иван Иванович
Гевко, Иван Богданович
Геник, Игорь Степанович
Дзюра, Владимир Алексеевич
Бібліографічний опис: Патент 24953 UA, МПК G01B 11/22. Пристрій для контролю внутрішніх шліцевих поверхонь [Текст] / Капаціла Людмила Миколаївна, Геник Ігор Степанович, Брощак Іван Іванович, Дзюра Володимир Олексійович, Гевко Іван Богданович (Україна) - опубл. 25.07.2007.
Patent 24953 UA, MPK G01B 11/22. Device for testing internal splined surfaces [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Broschak Ivan Ivanovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych, Henyk Ihor Stepanovych (Ukraine) - publ. 25.07.2007.
Патент 24953 UA, МПК G01B 11/22. Устройство для контроля внутренних шлицевых поверхностей [Текст] / Гевко Иван Богданович, Брощак Иван Иванович, Дзюра Владимир Алексеевич, Геник Игорь Степанович (Украина) - опубл. 25.07.2007.
Дата публікації: 25-лип-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01B 11/22
для вимірювання глибини
Короткий огляд (реферат): Пристрій для контролю внутрішніх шліцевих поверхонь, який виконаний у вигляді плити з вертикальними стійками, базуючими і затискними елементами, який відрізняється тим, що зверху на стійках розміщені підтримуючі ролики, які взаємодіють з шліцевою втулкою з можливістю кругового провертання, а всередині шліцевої втулки розміщений рухомий блок, в пазах якого закріплено симетричний індикаторний блок, рухомий блок здійснює переміщення від привідного гвинта електродвигуна та напрямної, симетричний індикаторний блок взаємодіє з аналогово-цифровим перетворювачем та комп’ютером і жорстко встановлений у рухомий блок, в якому жорстко встановлені тримачі з п’єзоелементами, до яких під’єднані щупи, відстань між кінцями яких можна регулювати за допомогою гвинта, п’єзоелектричний датчик виконано у вигляді пластини, на якій розміщено тримач з п’єзоелементом, до якого під’єднано щуп, який розміщений на пружній основі, а знизу пластини розміщено шарнір і оптичний датчик з прорізами, та оптична пара.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4125
Інші ідентифікатори: 24953
Власник авторського права: ® Капаціла Людмила Миколаївна, Геник Ігор Степанович, Брощак Іван Іванович, Дзюра Володимир Олексійович, Гевко Іван Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.