Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4052

Назва: Однокаскадний електронний пускорегулювальний апарат з коректором коефіцієнта потужності
Інші назви: Electronic single-stage starting-and-controlling device with power factor correction
Электронное одноступенчатое пускорегулирующее устройство с коррекцией коэффициента мощности
Автори: Великий, Віктор Іванович
Лупенко, Анатолій Миколайович
Lupenko, Anatolii Mykolaiovych
Velykyi, Viktor Ivanovych
Великий, Виктор Иванович
Лупенко, Анатолий Николаевич
Бібліографічний опис: Патент 14247 UA, МПК G05F 3/04. Однокаскадний електронний пускорегулювальний апарат з коректором коефіцієнта потужності [Текст] / Великий Віктор Іванович, Лупенко Анатолій Миколайович (Україна) - опубл. 15.05.2006.
Patent 14247 UA, MPK G05F 3/04. Electronic single-stage starting-and-controlling device with power factor correction [Text] / Lupenko Anatolii Mykolaiovych, Velykyi Viktor Ivanovych (Ukraine) - publ. 15.05.2006.
Патент 14247 UA, МПК G05F 3/04. Электронное одноступенчатое пускорегулирующее устройство с коррекцией коэффициента мощности [Текст] / Лупенко Анатолий Николаевич, Великий Виктор Иванович (Украина) - опубл. 15.05.2006.
Дата публікації: 15-тра-2006
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G05F 3/04
змінний струм
Короткий огляд (реферат): Однокаскадний електронний пускорегулювальний апарат з коректором коефіцієнта потужності, що містить перший, другий, третій та четвертий транзистори, до кожного з яких відповідно під’єднані перший, другий, третій та четвертий діоди, анодом - до витоку, а катодом - до стоку, причому стоки першого і третього транзисторів з’єднані через перший конденсатор із витоками третього і четвертого транзисторів та спільною шиною, а з’єднання витоку першого транзистора з стоком другого транзистора та катодом п’ятого діода через перший дросель, другий конденсатор, розрядну лампу, зашунтовану третім конденсатором, підключено до витоку третього транзистора та стоку четвертого транзистора, при цьому затвори першого, другого, третього та четвертого транзисторів підключені до відповідних виходів блока керування, а анод п’ятого діода зв’язано з плюсом випрямляча, мінус якого зв’язано з спільною шиною, який відрізняється тим, що апарат оснащений третім дроселем і шостим діодом, катод якого з’єднано з витоком третього транзистора, а його анод через третій дросель підключено до плюса випрямляча.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4052
Інші ідентифікатори: 14247
Власник авторського права: ® Великий Віктор Іванович, Лупенко Анатолій Миколайович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2006



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.