Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4027

Назва: Стенд для випробування інерційних запобіжних механізмів
Інші назви: Stand for testing inertial safety devices
Стенд для испытаний инерционных предохранительных устройств
Автори: Нагорняк, Галина Степанівна
Nahorniak, Halyna Stepanivna
Нагорняк, Галина Степановна
Бібліографічний опис: Патент 4169 UA, МПК G01M 13/02. Стенд для випробування інерційних запобіжних механізмів [Текст] / Нагорняк Галина Степанівна (Україна) - опубл. 17.01.2005.
Patent 4169 UA, MPK G01M 13/02. Stand for testing inertial safety devices [Text] / Nahorniak Halyna Stepanivna (Ukraine) - publ. 17.01.2005.
Патент 4169 UA, МПК G01M 13/02. Стенд для испытаний инерционных предохранительных устройств [Текст] / Нагорняк Галина Степановна (Украина) - опубл. 17.01.2005.
Дата публікації: 17-січ-2005
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01M 13/02
випробування передавальних механізмів
Короткий огляд (реферат): Стенд для випробування інерційних запобіжних механізмів з станиною, привідним електродвигуном, варіатором швидкості, валом приводу і навантажувальним пристроєм, який відрізняється тим, що вал приводу виконаний у вигляді оправки, вхідний кінець якої розміщений в радіально-упорних підшипниках кочення, встановлених в циліндричному отворі чашкоподібного корпусу, жорстко з’єднаного з вихідним валом варіатора швидкості, а зі сторони вільного кінця оправки розміщений упорний центр, корпус якого встановлений в опорній бабці, яка розміщена на напрямних станини, а в центральній частині оправки розміщений диск, який охоплюється наскрізним отвором жорстко з’єднаної з ним зірочки ланцюгової передачі, і в диску рівномірно по колу виконані чотири наскрізних циліндричних отвори, причому в двох діаметрально-протилежних отворах встановлені циліндричні кінці Г -подібних повідкових пальців, зігнуті кінці яких знаходяться зі сторони вільного торця чашкоподібного корпусу, а в інших двох діаметрально-протилежно розміщених отворах з другої сторони диска встановлені циліндричні кінці ведучих повідкових пальців, з конічними отворами яких з можливістю контакту встановлені конічні кінці ведених повідкових пальців, які знаходятьсяв діаметрально протилежно розміщених отворах підпружиненого інерційного диска, який своїм наскрізним циліндричним отвором вільно встановлений на оправці, а також на вільному торці чашкоподібного корпуса діаметрально протилежно розміщені циліндричні повідкові пальці для можливості контакту із зігнутими кінцями Г-подібних повідкових пальців, і на вільному кінці оправки встановлена втулка з поздовжньою канавкою по периферії, з зовнішньою перервною циліндричною поверхнею якої з можливістю контакту встановлений вільний кінець пластинчастої пружини з розміщеними на ній тензодавачами, а з вільним торцем інерційного диска з можливістю контакту розміщені вільний кінець пластинчастої пружини з встановленими тензодавачами, і в одній площині із зірочкою ланцюгової передачі з можливістю горизонтального переміщення в напрямку до зірочки на каретці встановлена державка-упор із звуженим вільним кінцем як навантажувальний пристрій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4027
Інші ідентифікатори: 4169
Власник авторського права: ® Нагорняк Галина Степанівна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2005



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.