Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3935

Назва: Пристрій для балансування технологічного оснащення при обробленні криволінійних осей
Інші назви: Device for balancing the fixtures and equipment at working the curvilinear axles
Устройство для балансировки технологической оснастки при обработке криволинейных осей
Автори: Вівюрка, Наталія Євгенівна
Гевко, Ігор Богданович
Стойко, Ігор Іванович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Stoiko, Ihor Ivanovych
Гевко, Игорь Богданович
Стойко, Игорь Иванович
Бібліографічний опис: Патент 70068 UA, МПК B23B 1/00. Пристрій для балансування технологічного оснащення при обробленні криволінійних осей [Текст] / Стойко Ігор Іванович, Гевко Ігор Богданович, Вівюрка Наталія Євгенівна (Україна) - опубл. 15.09.2004.
Patent 70068 UA, MPK B23B 1/00. Device for balancing the fixtures and equipment at working the curvilinear axles [Text] / Stoiko Ihor Ivanovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 15.09.2004.
Патент 70068 UA, МПК B23B 1/00. Устройство для балансировки технологической оснастки при обработке криволинейных осей [Текст] / Стойко Игорь Иванович, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 15.09.2004.
Дата публікації: 15-вер-2004
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23B 1/00
способи токарної обробки або обробки, що вимагає використання токарних верстатів
використання допоміжного обладнання для цього
Короткий огляд (реферат): Пристрій для балансування технологічного оснащення при обробленні криволінійних осей, який виконано у вигляді оправи з противагами, плоскої плити, з двох кінців якої встановлені вертикальні стійки однакових розмірів і паралельних між собою з парою роликів з можливістю вільного обертання навколо своїх осей, який відрізняється тим, що до оправки з правої її сторони жорстко закріплено патрон, вісь обертання співпадає з віссю оправки, з правої сторони патрона на двох торцевих поверхнях, які зміщені між собою в осьовому напрямку, жорстко закріплено дві пари ребер жорсткості, через отвори яких жорстко закріплено криволінійну вісь, з лівого кінця якої і в центрі, між двома парами ребер жорсткості, встановлено віджимні центри, відповідно допоміжний для центрування лівого вільного кінця криволінійної осі, який розміщений на протилежному діаметрі патрона від противаг і лівий центральний віджимний для додаткового центрування криволінійної осі на лінії згину двох шийок, причому лівий вільний кінець оправки вільно встановлено на пару роликів лівої вертикальної стійки, а вільний правий кінець криволінійної осі вільно встановлено на пару роликів правої вертикальної стійки, вісь якої співпадає з віссю патрона.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3935
Інші ідентифікатори: 70068
Власник авторського права: ® Стойко Ігор Іванович, Гевко Ігор Богданович, Вівюрка Наталія Євгенівна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2004



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.