Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3931

Назва: Пристрій для розточування ущільнювальних поясків під гільзи блоків циліндрів двигунів
Інші назви: Device for boring the sealing collars for sleeves of cylinder blocks of engines
Устройство для растачивания уплотняющих поясков под гильзы блоков цилиндров двигателей
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Матвійчук, Анатолій Васильович
Романовська, Лілія Михайлівна
Hevko, Ihor Bohdanovych
Matviichuk, Anatolii Vasyliovych
Гевко, Игорь Богданович
Матвийчук, Анатолий Васильевич
Бібліографічний опис: Патент 69563 UA, МПК B23B 35/00. Пристрій для розточування ущільнювальних поясків під гільзи блоків циліндрів двигунів [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Романовська Лілія Михайлівна, Матвійчук Анатолій Васильович (Україна) - опубл. 15.09.2004.
Patent 69563 UA, MPK B23B 35/00. Device for boring the sealing collars for sleeves of cylinder blocks of engines [Text] / Matviichuk Anatolii Vasyliovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 15.09.2004.
Патент 69563 UA, МПК B23B 35/00. Устройство для растачивания уплотняющих поясков под гильзы блоков цилиндров двигателей [Текст] / Матвийчук Анатолий Васильевич, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 15.09.2004.
Дата публікації: 15-вер-2004
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23B 35/00
способи розточування, свердління або обробки, що вимагає використання розточувальних або свердлильних верстатів
використання допоміжного обладнання для цього
Короткий огляд (реферат): Пристрій для розточування ущільнювальних поясків під гільзи блоків циліндрів двигунів, який виконаний у вигляді нерухомого і рухомого циліндричного корпусів, кріпильних елементів, фланця, циліндричного конуса, який є у взаємодії з торцями розточувальних різців, який відрізняється тим, що по зовнішньому діаметру фланець виконаний конусним і є у взаємодії з відповідним оберненим конусом центрувальної втулки, яка встановлена у блоці циліндра і є в контакті з його внутрішнім діаметром у верхній частині, а також центрувальна втулка виконана з осьовими пазами з двох торців, типу розпірних циліндричних цанг, причому верхній торець втулки є у взаємодії з торцевою площиною нерухомого корпуса, крім цього між верхнім торцем рухомого циліндричного корпуса і нижнім торцем нерухомого корпуса виконано кільцеву канавку довжиною, більшою від довжини ущільнюючого пояска, з можливістю їх взаємного переміщення, причому в нижній частині рухомого циліндричного корпуса, рівномірно по колу, розміщені розточувальні різці, а між верхнім торцем нерухомого корпуса і нижнім торцем фланця встановлено зазор з величиною, більшою від довжини кільцевої канавки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3931
Інші ідентифікатори: 69563
Власник авторського права: ® Гевко Ігор Богданович, Романовська Лілія Михайлівна, Матвійчук Анатолій Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2004



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.