Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3923

Назва: Індикаторний нутромір для заміру параметрів кільцевих канавок
Інші назви: Dial inside gage for measuring dimensions of annular grooves
Индикаторный нутромер для измерения размеров кольцевых канавок
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Матвійчук, Анатолій Васильович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Matviichuk, Anatolii Vasyliovych
Гевко, Игорь Богданович
Матвийчук, Анатолий Васильевич
Бібліографічний опис: Патент 65901 UA, МПК G01B 3/22. Індикаторний нутромір для заміру параметрів кільцевих канавок [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Матвійчук Анатолій Васильович (Україна) - опубл. 15.04.2004.
Patent 65901 UA, MPK G01B 3/22. Dial inside gage for measuring dimensions of annular grooves [Text] / Matviichuk Anatolii Vasyliovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 15.04.2004.
Патент 65901 UA, МПК G01B 3/22. Индикаторный нутромер для измерения размеров кольцевых канавок [Текст] / Матвийчук Анатолий Васильевич, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 15.04.2004.
Дата публікації: 15-кві-2004
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01B 3/22
індикатори та інші стрілочні прилади для вимірювання лінійних розмірів, наприклад калібри з індикатором
Короткий огляд (реферат): Індикаторний нутромір для заміру параметрів кільцевих канавок, який виконаний у вигляді скоби з ноніусом, регулювального барабана з зубчастим зачепленням, індикаторної головки, яка системою важелів зв’язана з вимірювальним і опорним наконечниками, рухомої штанги з можливістю осьового переміщення і рамкою з фіксуючими елементами, який відрізняється тим, що вимірний і опорний наконечники встановлені у вимірювану кільцеву канавку на діаметрально протилежних точках, а на нижній частині регулювального барабана виконано зубчасте зачеплення у вигляді конічних зубів, які взаємодіють з зубами вимірювального наконечника з можливістю прямолінійного переміщення в скобі, а вільні кінці опорного і вимірного наконечників виконані зігнутими під кутом 90°, причому товщина вимірного і опорного наконечників є меншою ширини вимірюваної кільцевої канавки, а довжина зігнутих частин є більшою її глибини, крім цього перпендикулярно до скоби, з правої сторони від вимірювального і опорного наконечників розміщено корпус нутроміра, який жорстко закріплений з рухомою штангою, причому кінець рухомої штанги зі сторони вимірюваної кільцевої канавки виконано під кутом 90°, а товщина і довжина зігнутого кінця є меншою відповідно ширини і глибини вимірюваної кільцевої канавки, а на рухомій штанзі з двох сторін нанесено дві шкали, одна з яких з нижньої площини зігнутого кінця, а друга з верхньої площини цього ж кінця.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3923
Інші ідентифікатори: 65901
Власник авторського права: ® Гевко Ігор Богданович, Матвійчук Анатолій Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2004



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.