Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3835

Назва: Стенд для дослідження трибологічних і технологічних характеристик гвинтових конвеєрів
Інші назви: Stand for studying triboilogical and technological characteristics of screw conveyors
Стенд для исследования трибологических и технологических характеристик винтовых конвейеров
Автори: Гевко, Іван Богданович
Гевко, Ігор Богданович
Гупка, Богдан Васильович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hupka, Bohdan Vasyliovych
Гевко, Иван Богданович
Гевко, Игорь Богданович
Гупка, Богдан Васильевич
Бібліографічний опис: Патент 49291 UA, МПК B65G 33/16. Стенд для дослідження трибологічних і технологічних характеристик гвинтових конвеєрів [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Гевко Іван Богданович, Гупка Богдан Васильович (Україна) - опубл. 16.09.2002.
Patent 49291 UA, MPK B65G 33/16. Stand for studying triboilogical and technological characteristics of screw conveyors [Text] / Hupka Bohdan Vasyliovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Hevko Ivan Bohdanovych (Ukraine) - publ. 16.09.2002.
Патент 49291 UA, МПК B65G 33/16. Стенд для исследования трибологических и технологических характеристик винтовых конвейеров [Текст] / Гупка Богдан Васильевич, Гевко Игорь Богданович, Гевко Иван Богданович (Украина) - опубл. 16.09.2002.
Дата публікації: 16-вер-2002
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B65G 33/16
з гнучкими гвинтами, що працюють в гнучких трубах
Короткий огляд (реферат): Стенд для дослідження трибологічних і технологічних характеристик гвинтових конвеєрів, який виконаний у вигляді коробчастого корпуса, до якого прикріплені випробувальні робочі органи, механізми приводу, завантаження і зміни положення робочого органу, який відрізняється тим, що в коробчастому корпусі і на діаметрально протилежних стінках виконані пази у вигляді радіусів, за допомогою яких два гвинтові робочі органи з індивідуальними приводами через радіусні скоби жорстко прикріплені до корпуса з можливістю зміни положення в межах 15...90° до горизонту, з протилежного боку від скоб кожен гвинтовий робочий орган на шарнірах прикріплений до вертикальної стінки, яка розміщена в коробчастому корпусі посередині його довжини і жорстко прикріплена до нього, дно коробчастого корпусу має тристоронній нахил до вікна вивантаження сипкого матеріалу, під вікном встановлено сітчастий жолоб під кутом до горизонту з віброприводом з розміром комірок, меншим за розмір зерен, які вивантажуються.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3835
Інші ідентифікатори: 49291
Власник авторського права: ® Гевко Ігор Богданович, Гевко Іван Богданович, Гупка Богдан Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2002



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.