Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3700

Назва: Приводний відкритошарнірний ланцюг
Інші назви: Drive open-hinge chain
Приводная открытошарнирная цепь
Автори: Горлій, Євген Іванович
Кривий, Петро Дмитрович
Савка, Степан Степанович
Horlii, Yevhen Ivanovych
Kryvyi, Petro Dmytrovych
Savka, Stepan Stepanovych
Горлий, Евгений Иванович
Кривой, Петр Дмитриевич
Савка, Степан Степанович
Бібліографічний опис: Патент 29813 UA, МПК F16G 13/00. Приводний відкритошарнірний ланцюг [Текст] / Кривий Петро Дмитрович, Савка Степан Степанович, Горлій Євген Іванович (Україна) - опубл. 15.11.2000.
Patent 29813 UA, MPK F16G 13/00. Drive open-hinge chain [Text] / Kryvyi Petro Dmytrovych, Horlii Yevhen Ivanovych, Savka Stepan Stepanovych (Ukraine) - publ. 15.11.2000.
Патент 29813 UA, МПК F16G 13/00. Приводная открытошарнирная цепь [Текст] / Кривой Петр Дмитриевич, Горлий Евгений Иванович, Савка Степан Степанович (Украина) - опубл. 15.11.2000.
Дата публікації: 15-лис-2000
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F16G 13/00
ланцюги
Короткий огляд (реферат): Приводний відкритошарнірний ланцюг, що складається з попарно розміщених внутрішніх пластин, кожна з яких має по два симетрично розташованих фігурних отвори, в яких запресовані циліндричні пальці з місяцеподібною канавкою, оберненою до центра пластини і через фігурні отвори та місяцеподібну виїмку пропущені осі, що запресовані в отворах зовнішніх пластин, які розміщені з обох боків внутрішніх пластин, який відрізняється тим, що у внутрішніх пластинах виконані циліндричні отвори, діаметр яких дорівнює діаметру ролика стандартного приводного роликового і втулкового ланцюга такого ж контактного кроку як і у відкритошарнірному ланцюгу і в ці отвори запресовані втулки, у яких, в середній їхній частині, на віддалі, що дорівнює товщині внутрішньої пластини від країв, виконаний секторний виріз з кутом охоплення, що дорівнює b=p-2p/z, де z - допустима мінімальна кількість зубів зірочки, втулки зорієнтовані у внутрішній ланці секторним вирізом в середину ланки, а внутрішній діаметр втулки дорівнює внутрішньому діаметру втулок стандартного приводного втулкового і роликового ланцюга такого ж кроку, міжосьова віддаль отворів внутрішніх пластин менша від міжосьової віддалі отворів зовнішніх пластин на величину, що дорівнює двом товщинам стінки секторної втулки і одному значенню зазору в шарнірі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3700
Інші ідентифікатори: 29813
Власник авторського права: ® Кривий Петро Дмитрович, Савка Степан Степанович, Горлій Євген Іванович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2000



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.