Browsing "Роботи студентів" by Subject financial and economic indicators

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Bachelor Thesiscze-20244-lip-2024Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr
Bachelor Thesiscze-202321-cze-2023«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym
Bachelor Thesiscze-202414-cze-2024Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова»)Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina
Bachelor Thesiscze-202526-cze-2025Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан»)Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym
Bachelor Thesis8-lip-20248-lip-2024Управління конкурентоспроможністю підприємства, на прикладі ТОВ «Тернопільхлібпром»Задерейчук, Ангеліна Сергіївна; Zadereichuk, Anhelina
Bachelor Thesiscze-20243-lip-2024Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia
Bachelor Thesiscze-202526-cze-2025Івент-менеджмент в управлінні ресторанним бізнесом (на прикладі кафе «Хвоя»)Кот, Олександр Антонович; Kot, Oleksandr