Разлистване на "Роботи студентів" по Тема продуктивність праці
Показване на резултати 1 до 10 от 14
Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
Other | 25-Дек-2014 | 16-Дек-2014 | Дослідження системи управління виробничими ресурсами підприємства, на прикладі ПП "Ізяславмолпродукт" | Соляр, Роман; Soliar, Roman |
Other | 25-Дек-2013 | 24-Дек-2013 | Дослідження системи управління потенціалом підприємства, на прикладі ТОВ "Пивоварня "Опілля" (м. Тернопіль, вул. Білецька, 33) | Була, Василина Василівна; Bula, Vasylyna |
Other | 10-Фев-2017 | 10-Фев-2017 | Дослідження шляхів зниження собівартості послуг, на прикладі ПрАТ "Закупнянське хлібоприймальне підприємство" | Стайоха, Ірина Василівна |
Other | 25-Дек-2013 | 24-Дек-2013 | Дослідження шляхів підвищення мотивації праці на підприємтсві, на прикладі ТзОВ "Орбітал" | Приступа, Богдан Андрійович; Prustypa, Bohdan |
Master Thesis | Дек-2024 | 30-Дек-2024 | Мотиваційний механізм ефективного управління персоналом підприємства індустрії гостинності (на прикладі TOB ГРК «Гранд Готель Пилипець») | Грозов, Артем Миколайович; Hrozov, Artem Mykolayovych |
Master Thesis | 2021 | 20-Дек-2021 | Організація та методика обліку й аудиту оплати праці в сучасних умовах господарювання (на прикладі ТОВ «ТАФІР ЛТД») | Шумило, Ангеліна Іванівна; Shumylo, Angelina |
Bachelor Thesis | Юни-2023 | 21-Юни-2023 | Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин») | Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem |
Master Thesis | 29-Дек-2023 | 19-Яну-2024 | Особливості управління бізнесом в умовах війни (на прикладі ТОВ «Маркетингові технології ПБС») | Галушка, Володимир Васильович; Galushka, Volodymyr |
Master Thesis | Дек-2020 | 25-Дек-2020 | Сучасні підходи до впровадження ефективної системи стимулювання персоналу та підвищення продуктивності праці на підприємстві» (на прикладі ТОВ «Металооборобна компанія») | Катрусяк, Христина Миколаївна; Katrusiak, Khrystyna |
Bachelor Thesis | Юни-2022 | 23-Авг-2022 | Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Капаць, Катерина Михайлівна |