Разлистване на "Роботи студентів" по Тема продуктивність праці

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 10 от 14
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Other25-Дек-201416-Дек-2014Дослідження системи управління виробничими ресурсами підприємства, на прикладі ПП "Ізяславмолпродукт"Соляр, Роман; Soliar, Roman
Other25-Дек-201324-Дек-2013Дослідження системи управління потенціалом підприємства, на прикладі ТОВ "Пивоварня "Опілля" (м. Тернопіль, вул. Білецька, 33)Була, Василина Василівна; Bula, Vasylyna
Other10-Фев-201710-Фев-2017Дослідження шляхів зниження собівартості послуг, на прикладі ПрАТ "Закупнянське хлібоприймальне підприємство"Стайоха, Ірина Василівна
Other25-Дек-201324-Дек-2013Дослідження шляхів підвищення мотивації праці на підприємтсві, на прикладі ТзОВ "Орбітал"Приступа, Богдан Андрійович; Prustypa, Bohdan
Master ThesisДек-202430-Дек-2024Мотиваційний механізм ефективного управління персоналом підприємства індустрії гостинності (на прикладі TOB ГРК «Гранд Готель Пилипець»)Грозов, Артем Миколайович; Hrozov, Artem Mykolayovych
Master Thesis202120-Дек-2021Організація та методика обліку й аудиту оплати праці в сучасних умовах господарювання (на прикладі ТОВ «ТАФІР ЛТД»)Шумило, Ангеліна Іванівна; Shumylo, Angelina
Bachelor ThesisЮни-202321-Юни-2023Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин»)Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem
Master Thesis29-Дек-202319-Яну-2024Особливості управління бізнесом в умовах війни (на прикладі ТОВ «Маркетингові технології ПБС»)Галушка, Володимир Васильович; Galushka, Volodymyr
Master ThesisДек-202025-Дек-2020Сучасні підходи до впровадження ефективної системи стимулювання персоналу та підвищення продуктивності праці на підприємстві» (на прикладі ТОВ «Металооборобна компанія»)Катрусяк, Христина Миколаївна; Katrusiak, Khrystyna
Bachelor ThesisЮни-202223-Авг-2022Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Капаць, Катерина Михайлівна