Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2919

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХитрий, Ярослав-
dc.contributor.authorПономаренко, Віталій-
dc.contributor.authorЛюлька, Дмитро-
dc.contributor.authorHutruy, Yaroslav-
dc.contributor.authorPonomarenko, Vitali-
dc.contributor.authorLulka, Dmitry-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-04-25T13:08:31Z-
dc.date.available2014-04-25T13:08:31Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2919-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleУдосконалення обладнання для сульфітації продуктів цукрового виробництваuk
dc.title.alternativeImprovement of equipment for food sulfitation sugar productionuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc664.1.03uk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
294-295.pdf63,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
294-295.djvu41,85 kBDjVuПереглянути/відкрити
294-295__COVER.png490,46 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.