Перегляд зібрання "Матеріали конференцій, семінарів, читань" за групою - Теми харчові продукти
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Застосування процесів адсорбції у харчовій промисловості | Мамедова, Е.; Mamedova, E. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Застосування процесів екстракції у харчовій промисловості | Шинкар, І.; Shynkar, I. |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Значення емульсій у харчуванні | Матіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A. |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Структурно-механічні властивості харчових продуктів | Тютях, О.; Tiutiakh, O. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Транс-жири у харчових продуктах | Дуда, М.; Салівонов, Т.; Duda, M.; Salivonov, T. |