Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2722

Назва: Математичні основи радіоелектроніки (Частина 1)
Автори: Яворський, Богдан Іванович
Yavorskyy, Bohdan
Бібліографічний опис: Яворський Б.І. Математичні основи радіоелектроніки. Частина І. : Навчальний посібник — Тернопіль : ТПІ, 1996. — 183 c.
Дата публікації: 1996
Дата внесення: 28-гру-2013
Короткий огляд (реферат): У першій частині посібника наведено відомості, що розкривають зміст та завдання теорії радіоелектронної апаратури. Основні моделі та методи, що використовуються при застосуванні радіоелектронних апаратів у різних галузях діяльності людини, подано в інформаційному аспекті, тобто, як такі, що є оптимальними при відборі, перетворенні у інший вигляд, передачі-прийомі, обробці даних та їх представленні операторові у вигляді зручному для вирішення степеня, часу та місця впливу на об’єкт зацікавленості. Посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальностями, пов’язаними з розробкою, впровадженням у виробництво, експлуатацією та ремонтом радіоелектронної апаратури різного призначення, перш за все з напрямів базової вищої освіти (бакалаврату) 6.0910 — “Електронні апарати”, 6.0909 — ”Прилади” та інших, де вивчається радіоелектронна апаратура.
Опис: Рекомендовано Міністерством освіти України як навчальний посібник з дисципліни "Основи радіоелектроніки"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2722
ISSN: 5-7763-8909-7
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри біотехнічних систем



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора