Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2515

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗаплетников, Игорь-
dc.contributor.authorСеваторова, Ирина-
dc.contributor.authorZapletnikov, Igor-
dc.contributor.authorSevatorova, Irina-
dc.contributor.authorЗаплетніков, Ігорuk
dc.contributor.authorСеваторова, Іринаuk
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2013-12-06T08:18:44Z-
dc.date.available2013-12-06T08:18:44Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2515-
dc.language.isoruuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОпределение относительных шумовых характеристик оборудования ресторанного хозяйства на средних частотахuk
dc.title.alternativeDetermination of the relative noise performance of the restaurant equipment farms at medium frequenciesuk
dc.title.alternativeВизначення відносних шумових характеристик обладнання ресторанного господарства на середніх частотахuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc62-533.4uk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
132-133.pdf143,01 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
132-133.djvu194,25 kBDjVuПереглянути/відкрити
132-133__COVER.png174,76 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.