Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2184
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данчук, Віктор | uk |
dc.contributor.author | Кравчук, Анатолій | uk |
dc.contributor.author | Danchuk, Viktor | en |
dc.contributor.author | Kravchuk, Anatoliy | en |
dc.coverage.temporal | 19-20 грудня 2012 року | uk |
dc.date.accessioned | 2013-05-23T07:03:06Z | - |
dc.date.available | 2013-05-23T07:03:06Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-19 | uk |
dc.identifier.citation | Данчук В. Фізичні основи формування термореологічних властивостей бітумних сумішей з нанорозмірними полімерними вуглеводневими пластифікаторами / В. Данчук, А. Кравчук // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, секція: ?, 19-20 грудня 2012 року : Тези допов. – Тернопіль : ТНТУ, 2012. – С. 11. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2184 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.title | Фізичні основи формування термореологічних властивостей бітумних сумішей з нанорозмірними полімерними вуглеводневими пластифікаторами | uk |
dc.title.alternative | Physical basis of termoreolohical properties for bitumen mixtures with nanoscale polymeric hydrocarbon plasticizer | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.subject.udc | 535.34 | uk |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
11.pdf | 42,9 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
11.djvu | 15,92 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
11__COVER.png | 197 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!