Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20542
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Будівельна техніка» для студентів денної форми навчання
Автори: Ковальчук, Я.
Дубіжанський, Д.
Сорочак, А.
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Будівельна техніка» для студентів денної форми навчання / укладачі : канд.техн.наук, доц. Я.О. Ковальчук, асист. Д.І. Дубіжанський, асист. А.П.Сорочак, асист. О.П.Конончук. – Тернопіль: Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2013. – 44с.
Дата публікації: 2013
Дата внесення: 27-кві-2017
Видавництво: ТНТУ імені Івана Пулюя
Короткий огляд (реферат): Затверджено на засіданні кафедри будівельної механіки ТНТУ імені Івана Пулюя, протокол №9 від «27» травня 2013 р. Розглянуто і затверджено на засіданні методичної комісії механіко-технологічного факультету ТНТУ імені Івана Пулюя. Протокол №7 від «31» травня 2013 р.
Опис: Методичні вказівки розроблено для проведення практичних занять із дисципліни «Будівельна техніка» для студентів бакалаврату напряму 6.060101 «Будівництво». Для закріплення досліджуваних теоретичних основ з дисципліни «Будівельна техніка» проводяться практичні й самостійні роботи. Результатами є креслення та розрахунки, що закріплюють навички самостійного застосування вивчених теоретичних питань і самостійної інженерної діяльності. Курс «Будівельна техніка» належить до спеціальних дисциплін для підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.060101 «Будівництво». Мета курсу «Будівельна техніка» – вивчити призначення, конструкцію, особливості роботи будівельних машин та обладнання, засвоїти методи розрахунку продуктивності будівельної техніки та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20542
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри будівельної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МВ_Будів техніка(17.06.2013)Верстка.pdf2,11 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора