Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8 (час пошуку: 0.006 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article21-гру-201024-лют-2016Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервуванняДзюбінська, Ірина; Dzyubinska, Iryna
Article27-жов-201017-лют-2016Зберігання поживної цінності плодів і овочів-основна задача консервуванняБейко, Л.
Article27-жов-201017-лют-2016Дослідження ринку консервної галузі України та Тернопільської областіМельнічук, О.; Гащук, О.; Сельський, В.
Article21-гру-201024-лют-2016Використання нетрадиційної сировини для виробнитцва нектарівБобко, Олена; Bobko, Olena
Article21-гру-201024-лют-2016Розробка енергозберігаючої технології овочево-фруктових пастГрицюк, Катерина; Grytsiuk, Kateryna
Article21-гру-201024-лют-2016Розробка технології консервів для профілактичного харчуванняЗахарова, Марія; Zacharova, Maria
Article21-гру-201024-лют-2016Кавбуз – перспективна сировина в консервуванніМайовська, Юля; Mayovska, Yulia
Article21-гру-201024-лют-2016Використання технології холодного протирання у виробництві повидла із сливиПисків, Світлана; Puskiv, Svitlana