Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18336
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Перкій, Юрій Богданович | - |
dc.contributor.author | Горюк, Юлія Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-02T16:21:27Z | - |
dc.date.available | 2016-12-02T16:21:27Z | - |
dc.date.issued | 2016-12-02T16:21:27Z | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18336 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | молоко,молочні продукти, мікробіологічні критерії, експертиза | uk |
dc.title | Ветеринарно-санітарна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріями | uk |
dc.title.alternative | Гігієнічна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріями | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.subject.udc | 637.075 | uk |
dc.relation.references | Горбатова К. К. Биохимия молока и молочных продуктов / К. К. Горбатова. − Санкт-Петербург: ГИОРД, 2001. − 314 с. | uk |
dc.relation.references | Грек О. В. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів / О. В. Грек, Т. А. Скорченко // Навчальний посібник. – К.: НУХТ, 2009 – 235 с. | uk |
dc.relation.references | Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва / О. М. Якубчак, В. І. Хоменко, С. Д. Мельничук [та ін.], К.: 2005. – 800с. | uk |
dc.relation.references | Кухтин М.Д. Ветеринарно-санітарна оцінка молока коров’ячого незбираного за вмістом золотистого стафілококу: автореф. дис… канд. вет. наук: спец. 16.00.09 “ Ветеринарно-санітарна експертиза ” / М. Д. Кухтин. − Львів, 2004. − 19 с. | uk |
dc.relation.references | Перелік харчових продуктів, які звичайно представляють високий та низький ризик для здоров’я людей. Постанова Головного санітарного лікаря України від 24.12.2009 р №37/ Санітарний лікар. – 2001. - №1 (9). –52 с. | uk |
dc.relation.references | Наказ № 49 від 20.04.2004 Правила ветеринарно-санітарної експертизи молока і молочних продуктів та вимоги щодо їх реалізації. – Міністерство Аграрної політики України. – 22 с. | uk |
dc.relation.references | Наказ № 548 від 19.07.2012 Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів. – Міністерство охорони здоровя України. – 29 с. | uk |
dc.relation.references | Сир кисломолочний. Технічні умови: ДСТУ 4554:2006. ‒ [чинний від 01-07-2007]. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. ‒ 14с. ‒ (Національні стандарти України). | uk |
dc.relation.references | Сметана. Технічні умови: ДСТУ 4418:2005. ‒ [чинний від 01-10-2006]. - К.: Держспоживстандарт України, 2006. ‒ 15с. ‒ (Національні стандарти України). | uk |
dc.relation.references | Молоко і молочні продукти. Визначання Salmonella (ІDF 93A:1985, ІDT) : ДСТУ IDF 93A:2003 . - [чинний від 01-01-2005]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. — 21с. — (Національні стандарти України). | uk |
dc.relation.references | Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявляння та підраховування Lіsterіa monocytogenes. Частина 1. Метод виявляння (ІSO 11290-1:1996, ІDT): ДСТУ ISO 11290-1:2003. - [чинний від 01-10-2004]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. — 18с. — (Національні стандарти України). | uk |
dc.relation.references | Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування Listeria monocytogenes. Частина 2. Метод підрахування (ISO 11290-2:1998, IDT): ДСТУ ISO 11290-2:2003. -[чинний від 01-10-2004]. — К.: Держспоживстандарт України, 2005. —16 с. - (Національні стандарти України). | uk |
Ebben a gyűjteményben: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
метод рекоменд мікробдослідж мол прод.doc | 222 kB | Microsoft Word | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools