Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18289
Назва: Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Методи обліку і калькулювання витрат» для студентів V курсу денної та заочної форм навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»
Автори: Марущак, Леся Іванівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Методи обліку і калькулювання витрат» для студентів V курсу денної та заочної форм навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» / укл. Л.І. Марущак. - Тернопіль : ТНТУ ім. Івана Пулюя, 2016. – 30 с.
Дата публікації: 29-лис-2016
Дата внесення: 29-лис-2016
Теми: калькулювання витрат
облік
калькуляція
витрати
методи калькулювання
Короткий огляд (реферат): Основною метою самостійної роботи є виявлення творчих здібностей та активізація розумової діяльності студентів; закріплення, одержання та узагальнення набутих у процесі аудиторної роботи знань, вмінь та навичок. Перелік завдань для самостійної роботи представлені у методичних вказівках для самостійної роботи з дисципліни «Методи обліку і калькулювання витрат» для студентів V курсу усіх форм навчання спеціальності «Облік і оподаткування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18289
Перелік літератури: 1. Атамас П.Й. Управлінський облік: Навчальний посібник / П.Й.Атамас – Київ: ЦУЛ, 2006. – 440 с.
2.Управління ресурсами і витратами: Навч. посіб. / За ред. д.е.н., проф. Іванюти С.М. — К.: Центр навчальної літератури, 2009. — 320 с.
3. Карпенко О.В.Управлінський облік: навч.посіб./ О.В.Карпенко, Д.В.Карпенко – К.: „ Центр учбової літератури”, 2012. – 296с.
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри бухгалтерського обліку та аудиту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка калькул самост.pdf368,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора