Skip navigation
Esileht
Sirvi
Valdkonnad
kollektsioonid
Lehitse..
Ilmumisaasta
Autor
Pealkiri
Teema
UDC
Lisamisaasta
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Abi
Keel
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Logi sisse:
Minu DSpace
Meili
uuendused
Muuda profiili
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Otsi
Otsi:
Kogu DSpace
Факультет економіки та менеджменту (ФЕМ)
Кафедра управління інноваційною діяльністю та сферою послуг (МП)
Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг
seda
Aktiivsed filtrid:
Pealkiri
Autor
Teema
Ilmumisaeg
Content type
Language
Võrdne
sisaldab
ID
Ei ole võrdne
Ei sisalda
pole ID
Alusta uut otsingut
Lisa filter:
Kasuta filtreid otsingu täpsustamiseks
Pealkiri
Autor
Teema
Ilmumisaeg
Content type
Language
Võrdne
sisaldab
ID
Ei ole võrdne
Ei sisalda
pole ID
Tulemusi 1-5 5 st(otsiaeg: 0.003 sek).
eelmine
1
järgmine
Otsitumad objektid:
Tüüp
Ilmumisaeg
Date of entry
Pealkiri
Autor(id)
Methodical recommendations
2018
20-juu-2019
Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-juu-2019
Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-juu-2019
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
24-det-2018
Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання»
Малюта, Людмила Ярославівна
;
Островська, Галина Йосипівна
;
Стойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations
2017
5-det-2017
Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»
Владимир, Ольга Михайлівна
;
Шерстюк, Роман Петрович
;
Островська, Галина Йосипівна
Discover
Autor
5
Островська, Галина Йосипівна
1
Владимир, Ольга Михайлівна
1
Малюта, Людмила Ярославівна
1
Стойко, Ігор Іванович
1
Шерстюк, Роман Петрович
Teema
1
6.050701
1
електротехніка та електротехнології
Ilmumisaasta
4
2018
1
2017
by languages
5
uk